Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8494530
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ROKAVICE ZA DESKANJE

Črne rokavice za deskanje na snegu in smučanje SNB MI500 za odrasle

DREAMSCAPE
2.5/5
2.5/5

Barva : BLACK / Honey / OCHRE

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Rokavice so zasnovane za smučarje in deskarje, ki iščejo dostopne rokavice, ki so vodoodporne in trpežne. Mehke rokavice brez prstov omogočajo prilagoditev toplotne izolacije glede na letni čas, hkrati pa med deskanjem na snegu zagotavljajo dobro trpežnost.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Material je odporen na obrabo, trganje in vlečenje.
Toplota Priporočene temperature do -15 °C, odvisno od občutljivosti na mraz.
Vodoodporen Vodoodporen material in membrana.
Svoboda giba Zelo mehko naravno usnje.
Vzdržljivost Dlan iz naravnega usnja.
Kompatibilnost Zasnovane so za nošenje pod rokavom bunde.
Prilagodljivost Toploto lahko po želji prilagodite z odstranljivo podlogo (+/–24 % toplote).
Lahkost uporabe Zelo prilegajoč patent, da bi se izognili uporabi sistema za prilagajanje.

Tehnične informacije

Opozorilo glede velikosti

Pozor, te rokavice so zasnovane, da bi bile dostopne rokavice s prilagajanjem toplote. Zelo prilegajoč patent, da bi se izognili uporabi sistema za prilagajanje. Nadevanje in snemanje je lahko malce težje kot z rokavicami s prilagajanjem v zapestju.

Primerjava okoljskih vplivov izdelkov

Okoljski odtis izdelka je izračunan za njegovo celotno življenjsko dobo in z različnimi pokazatelji. Izdelku je dodeljena splošna ocena (A, B, C, D, E), ki omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz te sheme okoljskih oznak.
Več informacij najdete na http://developpement-durable.decathlon.com/

Kako vem, da so rokavice vodoodporne?

Rokavice so izdelane iz vodoodpornega in zračnega materiala. Da preprečite vdor vode skozi šive se med zunanjim materialom in polnilom nahaja del, ki ga imenujemo všitek. Je popolnoma vodoodporen in ne prepušča vode. V zelo vlažnih razmerah se lahko rokavice napojijo z vodo, še posebej, če je vodoodbojna obdelava oslabela. Vendar pa bodo vaše roke še vedno ostale zaščitene pred snegom.

Zakaj so moje rokavice vodoodbojne?

Vodoodbojen material zagotavlja odtekanje vode s površine brez vdora v material. To preprečuje, da bi se material napil vode ter ga ohranja lahkega in toplega. To obdelavo morate s pomočjo izdelkov, ki jih najdete v naših trgovinah, večkrat obnoviti (po 2 do 3 pranjih). Vse vodoodporne rokavice za deskanje na snegu so vodoodbojne.

Kako lahko preprečim izgubo rokavic na sedežnici?

Z elastičnim trakom boste lažje sneli rokavice in jih ne boste izgubili.

Kako prilagodim toploto rokavic?

Izdelek je prilagodljiv. Glede na zunanjo temperaturo lahko odstranite podlogo in pri višjih temperaturah nosite le vodoodporne rokavice brez prstov.

Material Waxe, da se boste razlikovali od drugih

Glavni material rokavic se imenuje Waxe. Kot denim se ta material sčasoma obrabi, odvisno od uporabe. Rokavice predstavljajo vaš slog in se boste razlikovali od drugih deskarjev. Novi material se lahko zunanje razlikuje od tistega na fotografiji.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Poliamid
Dlani
100% Kozje usnje
Glavna podloga
100% Poliester
Notranjost
100% Poliamid
Zaplata
100% Poliester
Obloga
100% Poliuretan
Navodila za pranje
Ne perite
Ne perite
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Rokavice hranite na obešalniku in jih ne zlagajte, saj lahko poškodujete material. Pred shranjevanjem na suhem in zračnem mestu jih posušite.
Pravno obvestilo Ta izdelek je zasnovan za deskanje (in smučanje). V primeru uporabe izdelka za druge namene obstaja tveganje prekoračitve tehničnih zmogljivosti izdelka. Priporočamo, da pri deskanju nosite čelado ter uporabljate zaščito za hrbet in zaščitne hlače.

Naše obveze

Rokavice so namenjene smučarjem in deskarjem na snegu.Bi želeli postati eden od naših preizkuševalcev? Stopite v stik z nami prek naše spletne strani!
Preizkusni izdelek Vsi Decathlonovi izdelki za deskanje na snegu so testirani v razmerah, ki so enake kot tiste, na katere boste naleteli med uporabo (sneg, mraz itd.) in na katere lahko naletite med smučanjem in deskanjem na snegu. Razvojne ekipe, produktni vodja, inženirji in oblikovalci skrbijo, da je izdelek primeren za uporabo v pogojih, za katere je bil zasnovan.
Garancija: 5 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe