Sklic : 8547467
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
DODATKI ZA EKIPNE ŠPORTE

Oranžni stožci ESSENTIAL (30 cm, 4 kosov)

KIPSTA
5/5
5/5
Decathlon
Stožci so zasnovani za trening v klubu ali doma. So preprosti in učinkoviti. Trpežni in stabilni stožci so odlični za označevanje območja. Oblika puščice zagotavlja odlično vadbo.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Veliki stožci so odporni na udarce. Izdelani so iz prožnega materiala.
Stabilnost Stožci ne drsijo na podlagi.
Hitro učenje Oblika puščice nakazuje smer.
Vidljivost Stožci so vidni na 50 m.
Lahkost uporabe Prihranite čas in prostor: stožci so preprosti za uporabo.

Tehnične informacije

Izdelki serije Essential

Z opazovanjem procesa treninga in v sodelovanju s trenerji pridemo do informacij, kaj trenerji potrebujejo pri izvajanju določenih vaj. Da bi izpolnili potrebe igralcev, smo zasnovali linijo izdelkov Essential. To so uporabni in cenovno dostopni izdelki, ki so odlični za zabavni in učinkovit trening. Veliki stožci, ki omogočajo označevanje območja treninga.

Razvoj

S temi velikimi stožci nadaljujemo zgodbo dodatkov Essential. Stožci imajo obliko puščice. Uporabljate jih lahko kot ovire ali za označevanje območja treninga. Hoteli smo razviti trpežne stožce, ki nakazujejo smer in so dobro vidni.

Ustrezna zasnova in velikost za odličen trening

Stožci so zasnovani za označevanje območja na igrišču. So odlični za otroke. So zelo vidni. Z njimi lahko označite npr. 2 gola. Prav tako so primerni za odrasle za uporabo kot ovire.

Testiranje zanesljivosti in trpežnosti

Edinstvena vizualna identiteta in intuitivna oblika. Z razvojem teh stožcev smo želeli izboljšati trening. Izdelke smo testirali na igrišču z igralci U9, U10 in U11. Obsežno testiranje v dejanskih pogojih uporabe je potrdilo, da je oblika stožcev stabilna in trpežna ter popolnoma edinstvena.

Stabilni stožci na travi in sintetični podlagi

Da bi zagotovili stabilnost stožcev, smo posebej zasnovali spodnji del, ki zagotavlja dober oprijem. Enostavno in učinkovito.

Preizkusite aplikacijo Decathlon Coach

Aplikacija Decathlon Coach omogoča spremljanje različnih programov treninga. Poleg programov Running in Walking zdaj aplikacija ponuja tudi programe za različne vrste treningov. Prenesite si aplikacijo: https://www.decathloncoach.com/fr/home/

Teža

0,794 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni del
100% Polietilen nizke gostote
Nasveti glede zaloge Izdelek hranite tako, da je zaščiten pred vremenskimi vplivi.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe