Sklic : 8735597
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TEKAŠKA SONČNA OČALA

Siva in zelena tekaška očala RUNSTYLE 2 za odrasle (3. kategorije)

KALENJI
4/5
4/5

Barva : Carbon grey / Pale grey

Decathlon
Očala so zasnovana za tek v sončnem vremenu (3. kategorija) in zaščito oči. Moderna očala, ki jih lahko nosite vsak dan. Očala za sončno vreme (3. kategorije) predstavljajo kombinacijo stila in majhne teže za neintenziven ali srednje intenziven tek. Stabilna očala, ki so odlična za tek.

Prednosti izdelka

Zaščita pred soncem Stekla 3. kategorije: 100-% UV-zaščita. Za uporabo v sončnem vremenu.
Stabilnost Oprijem na nosniku in ročkah preprečuje, da bi očala zdrsnila ali padla.
Lahkost Lahka tekaška očala: 24 g.
Pokritost Zaobljena oblika ščiti pred vetrom, prahom in slabimi vremenskimi razmerami.
Vzdržljivost Stekla so izdelana iz zelo trpežne polikarbonatne plastike. Dveletna garancija.

Tehnične informacije

Kako čistiti tekaška očala?

Tako kot običajna očala, morate tudi tekaška očala previdno čistiti z ustreznimi izdelki, da ne bi opraskali stekel in da ne bi umazanija onemogočala vidljivosti.
Za čiščenje očal ne uporabljajte gospodinjskih sredstev, razkužil ali acetona. Ti izdelki lahko poškodujejo stekla in premaze. Čistite jih le s čistilnim razpršilom za stekla in milnico, nato pa jih temeljito izperite.

Podrobnosti o steklih

Stekla 3. kategorije: filtrirajo od 8 % do 18 % svetlobe (zaščita v sončnem vremenu – standard: ISO 12312-1).

Optični razred 1.
Material: izjemno trpežen polikarbonat. Oblika stekel: zaobljena. Skladna so s standardom ISO 12312-1. Barva stekel: siva. Zrcalni učinek na zunanjem delu stekel, ki služi le za lepši videz. Pazite na praske, ki so na zrcalnih steklih vidnejše. Stekla dobro zaščitite.

Kako izbrati tekaška očala?

Za tekaška očala je na voljo več kategorij zatemnjenih stekel. Očala Runstyle imajo stekla 3. kategorije. Ta stekla so najtemnejša in zagotavljajo stalno zaščito pred UV-žarki ter zmanjšujejo bleščanje med tekom.
https://conseilsport.decathlon.fr

Tekaški okvir

Material okvirja: poliamid.
Nosnik: guma.
Ročke: poliamid.

Velikost: priporočamo za obraze srednje velikosti.

Kako izbrati etui za tekaška očala?

Tekaška očala so krhka. Zaradi praske ali udarca so lahko hitro neuporabna. Rešitev: uporabljajte etui, da jih zaščitite! Katero vrsto etuija izbrati:
https://conseilsport.decathlon.fr

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Okvir: 10% Stiren etilen butadien stiren; : 90% Poliamid 11; Leča: 100% Polikarbonat;
Navodila za vzdrževanje: Kemično čiščenje ni dovoljeno. Očala čistite s primernim priborom: krpica iz mikrovlaken ali sprej (ORAO dodatki).. Izogibajte se uporabi papirnatih brisač, ki vsebujejo silikon. Papirnati robčki lahko popraskajo očala. Enako velja za hišna čistila, razkužila in aceton, ki lahko poškodujejo leče in obdelavo.. Če so na očalih delci jih ne brišite, ampak jih prej sperite z vodo.. Očistiti z vlažno krpo.
Nasveti glede zaloge Kakovost vida je odvisna od tega, kako dobro skrbite za svoja očala. Ne pozabite na etui za očala. Očala, ki jih hranite v etuiji, boste obvarovali pred praskami, udarci ali lomljenjem.
Omejitev uporabe: Očala niso primerna za neposredno gledanje v sonce.

Naše obveze

Ta očala ustrezajo zahtevam standarda ISO 12312-1.
Preizkusni izdelek Vsa športna očala smo preizkusili v naših laboratorijih Decathlon in pri dejanskih pogojih uporabe, za katere so bila zasnovana. Razvojne ekipe, produktni vodje, inženirji in oblikovalci skrbijo, da so naša športna očala primerna za dejansko uporabo na terenu.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe