Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8574435
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MERILCI SRČNEGA UTRIPA

Tekaška ura z merilnikom srčnega utripa HR300

KALENJI
2/5
2/5
Decathlon
Ura je namenjena športnikom, ki želijo spremljati napredek z merjenjem srčnega utripa med vadbo. Napredujte s pomočjo načina intervalne vadbe in prikazovalnika intenzivnosti vaj, ki jih izvajate.

Prednosti izdelka

Funkcije Štoparica, merilnik srčnega utripa, poraba kalorij.
Treniranje Ciljno območje – Prikazovalnik intenzivnosti – Intervalna vadba – Čas kroga
Lahkost uporabe Kodiran prenos prek povezave Bluetooth: optimalna povezava z uro.
Vodoodporen Ura: 5 ATM (plavanje). Prsni pas: 1 ATM (škropljenje z vodo).
Udobje Pas za merjenje srčnega utripa je izdelan iz tkanine in je udoben za uporabo.

Tehnične informacije

Prednost teka z uro, ki meri srčno frekvenco

Štoparica, monitor za prikazovanje srčnega utripa v utripih na minuto. Bolj intenzivno vadite, hitreje bije vaše srce in posledično se poveča število utripov v minuti. Sčasoma boste ugotovili, kakšen je za vas najboljši srčni utrip, da bi lahko opravili svoj tek, ne da bi pri tem ostali brez sape. Poskušajte doseči frekvenco, s katero boste lahko bolj redno in lažje tekli.

Pas iz tkanine za dodatno udobje

Elektrode so vgrajene v elastiko pasu. Elektronski modul je nameščen na zunanji strani elastike. Tako nobena strojna komponenta ni v stiku z vašo kožo.

Modul lahko odstranite, ko želite oprati pas v pralnem stroju. Pozor: modul je odporen na znoj in dež, vendar ga ne smete prati v pralnem stroju.

Merjenje intenzivnosti vadbe

Če ročno ne nastavite ciljnega območja, bo ura samodejno prikazovala intenzivnost vaše vadbe v realnem času na podlagi vašega srčnega utripa: zelo nizka, nizka, srednja, visoka in zelo visoka intenzivnost.Zelo nizka: od 50 do 60 % vašega MHR.
Nizka: od 60 do 70 % vašega MHR.
Srednja: od 70 do 80 % vašega MHR.
Visoka: od 80 do 90 % vašega MHR.
Zelo visoka: od 90 % do 100 % vašega MHR.

S pomočjo merjenja srčnega utripa prilagodite svoj tempo

Ste pogosto brez sape na koncu teka? Ura HR vam omogoča, da v realnem času prilagodite hitrost in se izognete preveliki obremenitvi. Ko ura prikaže nizko intenzivnost, lahko tečete in se med tekom pogovarjate. Pri srednji intenzivnosti je vadba intenzivnejša, vendar ne bi smeli ostati brez sape. V intenzivnem območju bi morali ostati brez sape v nekaj minutah.

S pomočjo merjenja srčnega utripa izgorevajo maščobe

Tečete, da bi ostali v formi? Območje nizke intenzivnosti je še posebej uporabno, saj vam omogoča izgubljanje maščob, ne da bi ostali brez sape. V tem območju vaše telo ni pod stresom. Ima dovolj časa, da izkorišča maščobe za pretvarjanje v energijo, ki jo potrebujejo vaše mišice.

Nastavite svoja ciljna vadbena območja

Za učinkovitejšo vadbo si lahko določite ciljna območja. Grafični prikazovalnik v realnem času pokaže, ali se nahajate v želenem ciljnem območju vadbe.
Model omogoča, da nastavite ciljna območja srčnega utripa (utrip na minuto in % najvišjega srčnega utripa).

Programirajte svoje intervalne vadbe

Z uporabo te funkcije si lahko sestavite celovito intervalno vadbo: čas ogrevanja, čas aktivne vadbe, čas počitka in sprostitve, število ponovitev intervala in čas počitka med intervali.

Primerjajte svoje teke

Ura vam ponudi povzetke vaših 5 prejšnjih tekov.Za vsak tek boste našli trajanje teka, povprečen srčni utrip in porabljene kalorije.Če ste nastavili ciljno območje, si lahko pogledate tudi čas, ki ste ga pretekli v tem območju.

Je tudi ura

Vaša ura vam kaže tudi uro in datum. Nastavite lahko alarm.

Enostavno spremljanje tako v sončnem vremenu kot tudi ponoči

Ura ima tako imenovan odsevni zaslon. Odseva svetlobo iz okolice.Več je sončne svetlobe, lažje boste razbrali zaslon.
Ko tečete v temi, imate na voljo osvetlitev zaslona.

Ali lahko pas ali uro povežem s telefonom?

Odločili smo se, da pas za Bluetooth uporabimo, da bi zagotovili karseda dobro povezanost ure in pasu. Tako lahko v realnem času pas povežete s katero koli športno aplikacijo na trgu, ki ima funkcijo merjenja srčnega utripa.Pomembno: pas lahko povežete le z eno napravo naenkrat. Če je že povezan s telefonom, ga ne morete povezati z uro.

Motnje signala zaradi drugih naprav za merjenje srčne frekvence

Ne. Signal ure je kodiran. Komunikacija med vašo uro in pasom je torej edinstvena in je ne bo motil drug merilnik srčnega utripa. Vendar pa se morate, ko povezujete svojo uro s pasom, držati proč od drugih uporabnikov z merilniki srčnega utripa. Enkrat ko sta povezana, lahko uro uporabljate v bližini drugih uporabnikov.

Merjenje srčne frekvence

Vaš srčni utrip meri pas, ki ga namestite okoli prsi.Vsebuje dve elektrodi in oddajnik.

Ko vaše srce bije, oddaja zelo nizko električno polje. Elektrodi ga zaznata in posredujeta vaši uri prek oddajnika v pasu.

Baterija

Ura: Priložen CR2032 - Trak: priložena baterija CR2032.

Omejitve uporabe

Ura je zasnovana za šport in vsakdan. Ni medicinska naprava. Podatki, ki jih zagotavlja ura, so le v informativne namene in jih ne smete uporabljati za spremljanje bolezni.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zapestje
90% Poliuretan, 10% Nerjavno jeklo
Struktura
70% Polikarbonat - akrilonitril butadien stiren, 30% Nerjavno jeklo
Notranji prostor
100% Tiskano vezje (PCB)
Leča
100% Polimetilmetakrilat
Prepovedana uporaba: Ure ONRHYTHM 500 ni možno povezati s pametnim telefonom.
navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe