BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8132076
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TENIŠKE STRUNE

Črna teniška struna BLACK CODE (1,24 mm)

TECNIFIBRE
Decathlon
Struna je namenjena izkušenim igralcem, ki se jim struna strga v manj kot 10 urah igranja in ki si želijo dobro kontrolo, spin in moč. Enoslojna struna s petkotno obliko omogoča boljši spin in več moči.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Zelo dobra struna iz poliestra.
Vrtenje Petkotna oblika in debelina 1,24 mm zagotavljata odličen spin.
Moč Tehnologija Thermocore za večjo fleksibilnost strun iz poliestra.
[EN] Durable string tension Povprečno vzdrževanje napetosti po 2 mesecih uporabe.

Tehnične informacije

Katera napetost strune je najboljša?

Srednja napetost (od 18 do 23 kg) omogoča udobje, spin in moč. Vendar manj kontrole in natančnosti.
Višja napetost (> 23 kg) omogoča več kontrole in natančnosti. Vendar lahko povzroči teniški komolec. manj spina in moči.

Enoslojne strune

Pri enoslojnih strunah Decathlon priporoča napetost od 19 do 22 kg. Priporočamo, da otroci do 15 let ne uporabljajo enoslojnih strun, ker lahko povzročijo poškodbe. Te strune so najboljše za igralce, ki jim strune počijo v manj kot 10 urah igre, ker hitro izgubijo napetost.

Večslojne strune

Pri večslojnih strunah Decathlon priporoča najvišjo napetost do 25 kg. Večslojne strune priporočamo igralcem, ki so podvrženi poškodbam roke, mladim igralcem in igralcem, ki pogosto strgajo struno. Večslojne strune dlje časa zagotavljajo enako napetost.

Kdaj zamenjati struno?

Rezultati loparja so 50 % odvisni od okvirja in 50 % od strune. Vzemite si čas in izberite ustrezno vrsto strune. Ko struna poči, jo nemudoma zamenjajte.
Igralcem, ki redko strgajo struno, Decathlon priporoča, da struno menjajo toliko krat na leto, kolikor krat igrajo na teden. Npr.: če igrate enkrat na teden, struno zamenjajte enkrat na leto. Če igrate trikrat na teden, struno zamenjajte trikrat na leto.

Decathlonovi nasveti

Ne bi smeli zategniti "mrtvih" strun, saj bo njihova zmogljivost izgubljena. Manj napeta struna omogoča bolj sproščeno igranje. Omogoča več moči brez udarcev na silo. Po nekaj časa uporabe se struna obrabi, tudi če se ne strga. Struna izgubi elastičnost in začetne lastnosti. Na igro vpliva tudi premer strune. Tanjša je struna, več moči in spina zagotavlja. Debelejša struna bolj vpliva na vaše telo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Izogibajte se velikim temperaturnim nihanjem.Loparja ne pustite v prtljažniku avtomobila. Temperatura se lahko v prtljažniku občutno zviša.
Omejitev uporabe: Enoslojne strune so primerne za igralce od 15 let naprej!

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe