Sklic : 8488907
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
LOPARJI ZA NAPREDNE UPORABNIKE

Rdeč in črn teniški lopar TR900 za odrasle

ARTENGO
4.7/5
4.7/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Lopar je namenjen naprednim igralcem, ki si želijo uporabljati teniški lopar, ki zagotavlja moč. Lopar TR900 je lažji od loparja TR990 Pro, zagotavlja odlično razmerje med močjo in manevriranjem. Koncept Soft Feel zagotavlja boljše udobje. Tehnologija Soft Feel omogoča udobne udarce.

Prednosti izdelka

Moč Velikost glave 645 cm² omogoča močne udarce.
Uporaba Nevtralno težišče (32,5 cm).
Blaženje vibracij Tehnologija Soft Feel zagotavlja odlično udobje.
Vrtenje Vzorec strune 16 x 19 in tehnologija Spin Concept.
Natančnost Sestava iz karbona in grafita omogoča odlično kontrolo.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Teža (lopar brez strune)

Teža 285 g. Prav tako kot težišče in dolžina loparja tudi teža vpliva na kontrolo in stabilnost loparja ter prenos energije na žogo (moč). Težji ko je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Lažji ko je lopar manj moči boste imeli in lažje ga boste obvladali.

Težišče (brez strune)

Težišče 32,5 cm. Težišče loparja se meri v centimetrih od spodnjega dela vratu loparja. Večja ko je vrednost (težišče v glavi), močnejši in stabilnejši je lopar ter težje ga boste obvladali. Manjša ko je vrednost (težišče v ročaju), lažje boste obvladali lopar, vendar bo lopar manj stabilen in imeli boste manj moči.

Velikost glave

Velikost glave 645 cm². Velikost glave loparja se meri v kvadratnih centimetrih. Velikost glave vpliva na toleranco in moč loparja. Večja ko je glava, močnejši in bolj toleranten je lopar, vendar zagotavlja manjšo kontrolo. Manjša ko je glava, večjo kontrolo omogoča lopar, vendar se s tem zmanjša moč in toleranca.

Trdnost okvirja

Trdota 70 Ra. Višja ko je vrednost, manj prožen je lopar. Izguba energije pri udarcu je minimalna. Višja ko je vrednost, večjo moč zagotavlja lopar.

Teža loparja med gibanjem (brez strune)

Teža med gibanjem 265. Teža med gibanjem nakazuje, nivo obvladovanja loparja in sposobnost prenosa energije na žogo (moč). Večja ko je teža loparja med gibanjem, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Manjša ko je vrednost, lažje boste obvladali lopar. Teža loparja med gibanjem je kombinacija teže, težišča in dolžine loparja.

Vzorec strune

Vzorec strune 16 x 19. Vzorec strune nakazuje število vodoravnih strun x število vodoravnih strun. Vzorec z več strunami je zaprt vzorec. Vzorec z manj strunami je odprt vzorec. Bolj zaprt vzorec strune omogoča več občutka, vendar manj moči in spina. Bolj odprt vzorec strune omogoča več moči in spin, vendar manj kontrole.

Dolžina

Dolžina 68,5 cm. Dolžina loparja od spodnjega dela ročaja do zgornjega dela glave. Dolžina se meri v centimetrih. Daljši ko je lopar, večjo moč boste imeli in težje ga boste obvladali. Krajši ko je lopar, lažje ga boste obvladali in imeli manj moči.

Tehnologija Spin Concept

Tehnologija Spin Concept izboljša premikanje strune pri stiku žoge s struno. To izboljša spin udarce.

Tehnologija Soft Feel

Tehnologija Soft Feel omogoča udobne udarce.

Sestava

Karbonska vlakna zagotavljajo trdoto.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir loparja
55% Karbonska vlakna, 45% Epoksi
Držaj loparjev
100% Poliuretan
Ročaj
100% Poliuretan
Ščitnik glave loparja
100% Poliamid 11
Strune za loparje
100% Polietilen tereftalat
Dno ročaja loparja
100% Poliamid 11
Nasveti glede zaloge Izogibajte se temperaturnim spremembam.

Naše obveze

Lopar so odobrili naši tehnični partnerji.
Preizkusni izdelek Lopar smo testirali v laboratoriju in na igrišču.
Lopar smo testirali več sto ur. Testirali so ga naši inženirji, tehnični partnerji in klubski trenerji.
Lopar so odobrili Steve Darcis (številka 38 lestvice ATP z dne 22/05/2017. 28/05/2018. 2017), Oliver Marach (številka 2 v dvojicah lestvice ATP z dne 1. 11. 2018), Nicolas Escude (nekdanja številka 17 lestvice ATP) in številni drugi vrhunski igralci.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe