NBA Shop

71 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

NBA košarka

Pokažite svojo strast do košarke s kolekcijo NBA v Decathlonu! Ne glede na to, ali so vaša priljubljena ekipa Nets, Raptors, Cavaliers, Lakers, Celtics, Rockets, Knicks, Clippers, Warriors ali kakšna druga ekipa, lahko tukaj najdete vse naše NBA košarkarske izdelke. Tako se boste lahko pripravili za svoj priljubljeni šport in se z njim ukvarjali v najboljših pogojih.

Pripravite igrišče za NBA košarko

Si lahko predstavljate, koliko časa so najbolj znani košarkarji morali posvetiti treningu, preden so postali mednarodni zvezdniki? Za hojo po njihovih stopinjah boste potrebovali vsaj nekaj opreme.

Kolekcija NBA Decathlon ponuja košarkarska oblačila, obutev, ščitnike in tudi opornice. Potrebovali boste tudi žogo - velikost 6 je standardna žoga za ženske, velikost 7 pa za moške.

Združite različne kose NBA oblačil in se pripravite za ameriške parkete!

Kratke hlače in dres sta osnovna kosa NBA košarkarske opreme. Izdelana morata biti iz prožnih in lahkih materialov, saj se boste želeli gibati popolnoma neovirano. Lahko dodate tudi podhlače ali spodnje hlače, ki izboljšajo vpijanje vlage in vas zaščitijo pred mrazom. Tudi jakna in spodnji del trenirke prideta zelo prav, ko igrate v bolj hladnih dneh. Seveda ne smete pozabiti na primerno košarkarsko obutev, ki med igro ohranja vaše gležnje varne. Ne pozabite preveriti podplata, saj so nekateri čevlji bolj primerni za parket, drugi pa za zunanje površine.

NBA Decathlon - popolna učinkovitost

Oboževalci NBA košarke bodo zagotovo našli nekaj zase v naši ponudbi, ki združuje funkcionalnost z oblikovanjem. Vsak izdelek je bil podrobno preizkušen, saj želimo, da vam omogoči napredovanje. Ne glede na to, ali ste odrasla oseba ali otrok, ne glede na vaš nivo igranja, vas bo ta oprema spremljala pri košarkarskih podvigih nekaj let.

V ponudbi imamo NBA osnovne sloje in dodatke ter opornice. Izberite tiste, ki se vam najbolje prilegajo in uživajte v igri!