Največja ponudba izdelkov tudi za naročila za pravne osebe.

Šotori

166 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Prenosni šotori za kampiranje 2 Seconds

Verjetno vam ni potrebno opisovati slavnega šotora 2 Seconds: Preprosto vržete ga v zrak, da se ta samodejno postavi. Pri prejšnjih modelih tega šotora ste imeli nekaj preglavic, ko ste želeli šotor pospraviti nazaj v njegovo vrečo - zato smo še malo razmislili in prišli do inovativnega sistema Easy.

Ta vam omogoča, da šotor zložite še lažje in hitreje kot prej! Za postavljanje in podiranje teh šotorov potrebujete samo 1 osebo. Če se na kampiranje odpravljate sami, ali z eno ali dvema osebama, so šotori 2 Seconds idealen kompromis med ceno in prostornino ter hitrostjo postavljanja in pospravljanja.

Kompaktni šotori s palicami

Klasični šotori Arpenaz omogočajo izkušnjo kampiranja po izjemno nizki ceni za do dve osebi. Sistem palic je zasnovan tako, da ga zlahka postavi samo ena oseba. Sestavljen šotor stoji samodejno in ne potrebuje klinov. Še nasvet: Pri postavljanju šotora tega ni potrebno pretirano raztegniti s klini, saj bo že sam po sebi stal pokončno. S klini tako šotor zavarujte le pred vetrom in ostalimi vremenskimi razmerami.

Napihljivi šotori

Napihljivi šotori so rezultat inovativne tehnologije, ki omogoča, da konstrukcijo šotora preprosto napihnemo. Ta konstrukcija nosilcev je izjemno odporna, šotori pa so zaradi takšne zasnove še bolj prostorni. Odporni so tako na veter kot dež. Nekateri modeli so na voljo tudi z Fresh&Black tehnologijo, ki jo je razvila blagovna znamka Quechua.

Fresh & Black

Fresh & Black tehnologijo smo ustvarili iz dveh tkanin v 4 različnih slojih: Ena od tkanin poskrbi, da temperatura ostane čim nižja, druga pa šotor popolnoma zatemni. ""Sveža"" ali ""Fresh"" tkanina odbija sončne žarke do te mere, da je temperatura v notranjosti šotora do 17 °C nižja kot pri ostalih šotorih. Vemo kako pomemben je spanec pri kampiranju, naša Fresh & Black tehnologija pa bo poskrbela, da se boste nanj tudi navadili.