Največja ponudba izdelkov tudi za naročila za pravne osebe.

Prehrana in hidracija na kampiranju

112 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Prehrana in hidratacija

Ne glede na to, ali ste v kampu ali se aktivno ukvarjate s športno dejavnostjo (treking, gorsko kolesarjenje, pohodništvo itd.), Je zelo pomembno, da ostanete hidrirani. V Decathlonu najdete vodne mehe in steklenicami ter termovkami za vse vrste aktivnosti v naravi. Vodni meh zlahka pospravite v nahrbtnik iz katerega preprosto pijete z uporabo cevi in ustnika. Steklenice in termovke so nekoliko manj praktične, ima pa vsaka tudi svoje prednosti.


Kako izbrati pravo steklenico ali vodni meh?

Poskusite izbrati najprimernejši izdelek z naslednjimi tremi merili: Sistem odpiranja, prostornina in material. Sistem zapiranja se predvsem razlikuje po pokrovih - od standardnih vijačnih do pokrovčkov za hitro odpiranje in slamic. Pri izbiri prostornine boste imeli na voljo mehe, steklenice in termovke od 0,5 l do 3 l. Pri materialih pa lahko izbirate med plastiko, tritanom in aluminijem. Umetne mase so zelo odporne in prozorne, vendar ne izolirajo tekočine. Tritan je nezlomljiv, lahek in brez okusa ter vonja, vendar prav tako ne izolira tekočine. Aluminij je odporen, lahek, brez vonja in okusa ter z boljšo izolacijo

Katero vrsto steklenice/meha za vodo naj uporabim pri svoji dejavnosti?

- Za bolj intenzivno športno aktivnost priporočamo, da izberete vodni meh ali steklenico s takojšnjim odpiranjem in slamico;

- Za otroke priporočamo majhno stekleničko iz lahkega in odpornega materiala;- Ponujamo tudi izolacijske prevleke, ki so zelo koristne v vročem vremenu.

Kako prečistimo vodo?

Svetujemo, da za filtracijo vode uporabite tablete micropur, ki vam omogoča avtonomijo pri spreminjanju vode v pitno. V naših trgovinah najdete tudi široko ponudbo hladilnih trob in nahrbtnikov.