Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.

Vzmetnice za kampiranje

26 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Vzmetnice

V Decathlonu vedno najdete široko ponudbo blazin prilagojenih vaši aktivnosti. Ponujamo debelejše in udobnejše blazine za kampiranje ter lahke in kompaktne blazine za treking. Lahko izbirate tudi med številnimi vrstami blazin: Penaste, samonapihljive ali napihljive. Če boste kampirali, vam svetujemo, da izberete večje, udobne napihljive blazine. Za treking pa izberite manjše in bolj kompaktne blazine - iz pene ali samonapihljive.

Quechua in Forclaz blazine iz pene

Zelo lahke penaste blazine zavzamejo malo prostora in nudijo izjemno udobje med kampiranjem in trekingom.

Quechua in Forclaz samonapihljive blazine

Samonapihljive blazine se samodejno napihnejo do 80% svoje prostornine. Napolnjene so s stisnjeno peno. Ko odprete ventilček, se pena začne raztezati. Prevleka je iz poliestra in omogoča udobje, tudi če se predre. Zlahka se jih tudi popravi, če pa potrebujete nadomestne dele, so ti na voljo na naši spletni strani.

Napihljive blazine Quechua

Napihljive blazine so največje, a tudi najudobnejše. Zaradi svoje debeline nudijo tudi boljšo izolacijo. Za napihovanje teh vrst vzmetnic boste potrebovali tlačilko, ki je lahko ročna ali nožna. Nekateri bolj napredni modeli imajo tlačilko vgrajeno, kar vam omogoča, da jih napihnete brez dodatne opreme. Pred nakupom tlačilke preverite navodila za uporabo in možne omejitve pri vsaki od blazin.

Ali obstajajo blazine za 2 osebi?

- Penaste in samonapihljive blazine so namenjene individualnim pohodnikom, zato ni modelov za več oseb;

- Napihljive blazine so namenjene kampiranju, zato so na voljo širine 70 cm, 120 cm in 140 cm.

- Za še več udobja, lahko pod svojo blazino dodate napihljiv posteljni okvir.