Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.

Oblačila za odbojko

24 Izdelki Izdelkov

razporedi po


Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Oblačila za odbojko: Izjemno udobje

Idealna odbojkarska oblačila – hlače ali hlače in majica – so tako udobna, da boste pozabili, da jih nosite. Naši oblikovalci so izbrali lahke in na otrip prijetne tkanine. Naše odbojkarske hlače so tako dvakrat lažje od kavbojk. Ta stopnja udobja vam bo zagotavljala oprimalno učinkovitost.

Lahke in zračne odbojkarske majice

Pri kombiniranju odbojkarske opreme začnite z majico. Igra največjo vlogo pri udobju med treningi in tekmami. Prav zaradi tega, so se naši oblikovalci, odločili za lahke in zračne majice. Uporabljene tkanine so zelo mehke in dobro odvajajo vlago. V ponudbi najdete številne barve, ki jih boste zlahka uskladili s kratkimi hlačami in nogavicami. DECATHLON prav tako ponuja možnost tiska na drese - za posameznike in ekipe.

Oblačila za odbojko: Izjemno udobne kratke in dolge hlače

Poleg majice, boste za igranje odbojke potrebovali tudi kratke ali dolge hlače. Lahek material omogoča udobno premikanje po igriščih. Udobje pa smo dodatno izboljšali z raztegljivo tkanino - glede na vaše konstantno gibanje in skakanje med treningi in tekmami, je to za nas eden glavnih dejavnikov za izboljšavo. Dolge odbojkarske hlače lahko oblečete tudi prek čevljev.

Odbojkarska oblačila: Skrbno zasnovane nogavice

Ko razmišljate o odbojkarskih oblačilih, nogavice verjetno niso prva stvar, na katero se spomnite. Pa vendar, tudi izbira odbojkarskih nogavic lahko v veliki meri prispeva k vaši učinkovitosti na igrišču. Kako? Mrežasti predeli izboljšajo zračnost, kompresijski trakovi pa nudijo povečano stabilnost. Imejte v mislih naslednjič, ko boste izbirali nogavice za odbojko.