Sklic : 8603616
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
MOŠKE TOPLE HLAČE IN PULOVERJI IZ FLISA ZA POHODE PO SNEGU

Moška topla pohodniška jakna iz flisa SH100 U-WARM

QUECHUA
4.3/5
4.3/5

Barva : Inkpot blue

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Jakna je zasnovana za občasne pohode v zelo hladnem vremenu. Kapuca in topli žepi vas varujejo pred hudim mrazom. Ta ekološko zasnovana izjemno topla jakna iz flisa je odlična za pohode v hudem mrazu. Kapuca, žepi in rokavi s patentom zagotavljajo odlično topolotno udobje.

Prednosti izdelka

Toplota Zelo topla jakna iz flisa iz brušenega materiala z gostoto 380 g/m².
Prezračnost Poliester, ki se hitro suši. RET = 14,47.
Raztegljivost Kroj in elastičnost flisa zagotavljata neovirano gibanje.
Žepi Dva žepa z zapiranjem za prenašanje osebnih predmetov.
Eko dizajn Črn flis je obarvan s postopkom dope-dye. 97 % flisa iz recikliranega poliestra.

Tehnične informacije

Je jakna dovolj topla za zimske pohode?

Podloga jakne je brušena, kar preizkušeno zadržuje toploto. Ideja je preprosta: pletenje materiala ujame zrak in zato naravno nudi izolacijo. Podobno deluje živalsko krzno in perje. Patent na rokavih preprečuje vdor hladnega zraka v jakno.

Kaj je flis in zakaj je tako topel?

Flis, izdelan iz sintetičnih vlaken, poskuša reproducirati učinkovitost volne: zagotavlja toploto, toplotno izolacijo in nizko težo. Je mehek, udoben, se hitro suši in koži omogoča, da diha.

Je flis, ki je tako mehak in prijeten na dotik, občutljiv?

Da bi zagotovili trpežnost naših izdelkov, izvajamo preizkuse izbranih elementov: preverjamo, ali se flis mucka, ali so barve obstojne in ali pogosto pranje vpliva na lastnosti materiala.
Odpornost materiala na obrabo merimo s t. i. Martindalovim preizkusom. Na posebni napravi preverimo, kako drgnjenje vpliva na material.

Udobna in praktična pohodniška jakna iz flisa

Zaradi ozkega kroja in raztegljivega materiala jakna zagotavlja neovirano gibanje, ki je pri hoji po snegu bistvenega pomena. Žepi z zadrgo poskrbijo, da vaše stvari ostanejo na varnem (robčki, balzam za ustnice, rokavice, ključi itd.). Zaradi tople kapuce je ta jakna iz flisa odlična za pohode v hudem mrazu.

Kako naj se pravilno oblečem za zimske pohode?

Priporočamo, da pozimi oblečete tri sloje oblačil.
Prvi sloj predstavlja tehnični osnovni sloj, ki odvaja vlago in kožo ohrani suho. Drugi sloj (jakna iz flisa, pulover) zagotavlja toploto in odvaja vlago. Tretji sloj je jakna, ki vas ščiti pred zunanjimi vplivi (dežjem, snegom in vetrom).
Vsa oblačila morajo biti zračna, da lahko odvajajo vlago.

Ali ima izdelek garancijo?

Izdelek ima dveletno garancijo, ki prične veljati od datuma nakupa, ki je naveden na računu. Izdelek, ki ga krije garancija, bomo popravili ali zamenjali brezplačno. Garancija zajema vse napake na izdelku in ne velja za napake, ki nastanejo zaradi običajne obrabe ali nepravilne uporabe.

Primerjava okoljskega vpliva izdelkov

Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljena splošna ocena od A do E, ki omogoča, da izdelek primerjate z isto ali drugo vrsto izdelka in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje.
Podjetje Decathlon se je prostovoljno odločilo za prikaz teh okoljskih oznak. Več informacij najdete na http://sustainability.decathlon.com/

Informacije o ekološki zasnovi

Jakno smo izboljšali, saj je zasnovana na okolju prijazen način. Vse jakne iz flisa (razen črna) so izdelane iz 97 % recikliranega poliestra, ki zagotavlja učinkovitost. Črno jakno iz flisa smo obarvali s pomočjo masovnega barvanja, pri katerem barvne pigmente dodamo že med proizvodnjo niti in tako zmanjšamo porabo vode.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava Glavni material: 100% Poliester; Žep: 100% Poliester; Manšeta: 12% Elastan; : 88% Poliamid;
Navodila za vzdrževanje: Zaprite zadrge pred pranjem.
Navodila za pranje
Strojno pranje - 40° max - normalno
Strojno pranje - 40° max - normalno
Ne uporabljajte belila
Ne uporabljajte belila
Strojno sušenje - nizka vročina
Strojno sušenje - nizka vročina
Ne likajte
Ne likajte
Ni primereno za kemično čiščenje
Ni primereno za kemično čiščenje
Nasveti glede zaloge Hranite jo na suhem in temnem mestu. Ne uporabljajte močnih kemikalij, kot je belilo, saj lahko le-te vplivajo na toplotno izolacijo, ki jo ponuja jakna.

Naše obveze

Vse naše izdelke najprej na terenu preizkusijo naši uporabniki, nato pa jih preizkusimo tudi v laboratoriju. S pomočjo teh obsežnih in izčrpnih dvojnih preizkusov poskrbimo za nenehno izboljšavo izdelkov znamke Quechua. Pri izboljševanju naših izdelkov ves čas upoštevamo tudi vaša mnenja.
Preizkusni izdelek Izvajamo dve vrsti toplotnih preizkusov:
preizkus materiala iz flisa, preizkus na toplotni lutki v toplotni komori. Pri tem poustvarjamo pogoje temperature, vetra (5 km/h) in vlažnosti, ki se pojavijo v gorah pri hoji s hitrostjo 5 km/h. S temi preizkusi potrdimo naše razvojne odločitve in toplotno izolacijo prilagodimo tam, kjer jo najbolj potrebujete.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe