Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8587535
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOLESARSKI RAČUNALNIKI

Kolesarski števec RIDER 15

BRYTON
2.5/5
2.5/5
Decathlon
Popolnoma nov kolesarski računalnik Rider 15. Števec ima GNSS sprejemnik za večjo natančnost, novo funkcijo smeri "Direction" in pametna obvestila. Baterija zdrži 16 ur.

Prednosti izdelka

Funkcije Čas, razdalja, vzpon in položaj.
Senzor za utrip/kadenco se prodaja ločeno.
Povezljivost Bluetooth povezava.
Avtonomija Trajanje baterije do 16 ur.
Vodoodporen Ocena vodotesnosti IPX7.

Tehnične informacije

Usmerite se proti svojemu cilju

Na voljo sta 2 načina, način kompasa, ki kaže na sever, in način karte, ki kaže trenutno smer.

Izboljšan 2-palčni visoko kontrastni zaslon

Z velikim 2-palčnim zaslonom prikaže do 4 vrste podatkov na stran (skupaj 5 strani), kar omogoča kolesarjem ažurno spremljanje podatkov.

Povezljivost

Brezžična Bluetooth pametna tehnologija, samodejna sinhronizacija s TrainingPeaks in Stravo, združljiv z Bluetooth kardio pasovi vseh znamk.

Baterija zdrži 16 ur

Baterija dolgo zdrži - dovolj za trening, ki traja do 16 ur. Lahko ga polnite tudi z zunanjimi prenosnimi baterijami, ki jih lahko zamenjate med snemanjem.

Funkcije

Rider 15 ima 30 funkcij v realnem času, pa tudi prilagodljive strani zaslona, vključno s trajanjem, hitrostjo, razdaljo, kalorijami, kadenco, višino, FC in FCSL - vse, kar potrebujete, da napredujete.

Pametna opozorila

Rider 15 lahko sprejema pametna opozorila, vključno z e-pošto, klici in besedilnimi sporočili, med treningi (po povezovanju z aplikacijo Bryton prek Bluetootha). *Aplikacija je na voljo za operacijska sistema iOS in Android.

Zaslon 2.0 s samodejnim Bluetooth senzorjem

Samodejno prilagodi polja za prikaz podatkov, če zazna kakršne koli povezane Bluetooth senzorje. Poleg tega se bo, ko je baterija senzorja skoraj prazna, na zaslonu prikazalo opozorilo in vas opomnilo, da zamenjate baterijo pred naslednjim treningom. Prav tako lahko s pomočjo aplikacije Bryton prilagodite svoje zaslone in podatkovna polja glede na cilje treninga.

Prilagodljiv prikaz podatkov prek aplikacije

Prav tako lahko s pomočjo aplikacije Bryton prilagodite svoje zaslone in podatkovna polja glede na cilje treninga.

Samodejna osvetlitev

Osvetlitev se bo samodejno vklopila ob somraku glede na vašo trenutno zemljepisno dolžino in višino, kar vam omogoča vožnjo kadarkoli.

Bodite seznanjeni z višino

Rider 15 ima vgrajen barometer in lahko prikaže popolne relativne višinske podatke za vaš trenutni položaj, kar vam omogoča spremljanje spremembe v višini in temperaturi ter temu ustrezne nastavitve. Z Riderjem 15 boste z lahko kalibrirali vašo višino. Po povezovanju z aplikacijo Bryton preprosto ponovno kalibrirajte višino prek telefona.

Samodejna sinhronizacija s Stravo, TrainingPeaks in SelfLoops

Za pretvarjanje podatkovnih datotek ne potrebujete posebne programske opreme. Datoteke s treningi se samodejno shranijo v FIT formatu in jih lahko naložite na priljubljene kolesarske strani, vključno s Stravo, TrainingPeaks, Endomondo, Map my Ride, Fit Track itd.

Sinhronizacija z aplikacijo Bryton

Uživajte v neprekinjeni sinhronizaciji v realnem času s pomočjo nove aplikacije Bryton. Svoje podatke o treningih lahko sinhronizirate neposredno z aplikacijo Bryton prek Bluetootha. Prav tako lahko spremljate svoj napredek z grafično analizo, pa tudi objavljate svoje vožnje na družbenih omrežjih.

Mere in teža

Širina: 46,2 mm.
Višina: 71,0 mm.
Globina: 16.5 mm. Teža: 52 g

Specifikacije

Zaslon: 2-inčni LCD HTN zaslon. Trajanje baterije: 16 ur. GPS: visoko občutljiv čip. Vodotesnost: IPX7.
Opozorila: da. 30 ur v 1-sekundnem načinu. 120 ur v načinu pametnega snemanja. Območja srčnega utripa: 7 območij.
Delovna temperatura: -10 C° ~ 50 C°.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe