Sklic : 8501166
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
KOLESA ZA OTROKE OD 4 DO 6 LET

Modro kolo 900 za otroke (16-palčno, od 4 do 6 let)

BTWIN
5/5
5/5

Barva : Petrol blue

Decathlon
Iščete lahko kolo, ki je dobro upravljivo? 16-palčno kolo 900 je odlično za otroke, visoke od 105 cm do 120 cm, na vseh njihovih dogodivščinah. Z aluminijastimi deli to popolnoma opremljeno kolo tehta le 7,3 kg. Zaradi ščitnika verige, stojala in blatnikov je to kolo zanesljivo in vsestransko. Na voljo v 2 barvah.

Prednosti izdelka

Lahkost 7,3 kg po zaslugi aluminijastega okvirja, krmila in sedežne opore in pogona.
Hitro učenje Spuščen okvir za enostavno vzpenjanje na kolo. Združljiv s 16-palčnimi koleščki.
Kontrola zaviranja "Stop easy" je edinstven sistem zaviranja, prilagojen za majhne roke.
Lahkost uporabe Blatniki za zaščito pred brizganjem in stojalo za enostavno shranjevanje.
Varnost kolesa Vgrajena zaščita verige ščiti otroka pred pogonskimi deli.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Inovacija Stop Easy: patentiran zavorni sistem, zasnovan za otroke

Dostopnejše zavore in udobnejši prijem so glavne prednosti našega sistema Stop Easy. Za več naravnega gibanja je zavorna ročica nameščena vzporedno s krmilom. Zaradi naprednosti je ta inovativna zavorna ročica prav tako zagotavlja kar 30 % večjo zavorno silo v primerjavi z običajnimi. Inovacija naše B'Twin ekipe, ki jo imajo radi tako starši kot otroci.

Material in oblika okvirja

Za kolo smo morali izbrati aluminij, saj smo želeli, da je karseda lahko. Tehta 960 g.Aluminij je tudi odporen na rjo: tudi, če je kolo izpostavljeno slabemu vremenu (vlaga, pesek), ne bo rjavelo. Oblika je malce krajša v primerjavi z ostalimi 16-palčnimi modeli: kolo je odzivnejše, obenem pa omogoča bolj vzravnano držo. Dobro razmerje med udobjem in agilnostjo.

Kolesa / pnevmatike

Pnevmatike z zračnicami (napihljivimi). Oblika pnevmatik omogoča dober oprijem na netežavnih terenih (poti, trava itd.).

Sistem zavor

Zaradi zavornih gumic V-zavor je zaviranje učinkovito. Te zavore so sestavljene iz čeljusti, ki prenašajo več ali manj pritiska na obroč za upočasnitev ali zaustavitev vrtenja koles.

Se lahko dodajo pomožni koleščki?

Da, če jih vaš otrok potrebuje. Naši 16-palčni pomožni koleščki B'Twin so združljivi z vsemi našimi kolesi te velikosti. So praktični in jih lahko namestite brez orodja.

Udobje

Zelo smo upoštevali strukturo otrok: širina krmila in premer ročk sta primerna za majhne roke. Sedež iz pene zagotavlja udobje.

Kolo, ki raste z vašim otrokom

Sedež je nastavljiv po višini in lahko raste skupaj z otrokom. Višina sedeža se lahko nastavi od 47,8 do 60,6 cm.Naša kolesa so skladna s standardom za otroška kolesa (ISO 8098), zato nimajo sistema za hitro prilagajanje sedeža brez orodja.

Namen ščitnika

Da bi preprečili otrokom vtikanje prstov, so mehanski pogonski deli (gonilka, verižnik, zobniki s prostim tekom itd.) popolnoma zaščiteni s ščitnikom verige. To prav tako preprečuje, da bi se vezalke obutve zapletle ali oblačila umazala.
Dekoracije so na plastičnem delu ščitnika verige za daljšo obstojnost.

Navdih za dizajn

Za dirkalno različico so oblikovalci izbrali rdečo barvo, ki asociira na rdeče dirkalne avtomobile. Podobe prikličejo vašo domišljijo. Upodabljajo notranjost avtomobila, da boste še bolj navdušeni. Za mestni model smo izbrali šik modro z dotikom rumene barve. Podobe vas spominjajo na znano znamko skirojev. Ta videz bo privlačen otrokom vseh starosti.

Dodatki, ki so priloženi kolesu

Zvonec, sprednja in zadnja luč, odsevniki na kolesih (nameščeni na napere).

Mere sestavljenega izdelka

Dolžina: 110 cm,
širina: 48 cm. Višina: 68,5 cm.

Teža

7,3 kg

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir (kolo)
100% Aluminij
Omejitev uporabe: Otrok naj nosi čelado.Največja teža uporabnika: 30 kg
navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila
Pravno obvestilo Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše od 3 let: manjši snemljivi deli se lahko pogoltnejo. Za uporabo pod nadzorom odrasle osebe, s čelado in zaščitno opremo.

Naše obveze

Garancija: Doživljenjska (okvir, nosilec, krmilo). Nadomestni deli so na voljo: 2 leti.

Zaradi težav z dobavljivostjo sestavnih delov, ki jih povzroča trenutna globalna situacija, se nekateri sestavni deli kolesa lahko razlikujejo od tistih, navedenih v opisu izdelka.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe