Sklic : 8503775
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
LOVSKA OBUTEV

Rjavi lovski vodoodporni in trpežni čevlji CROSSHUNT 520

SOLOGNAC
3.7/5
3.7/5
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Čevlji so zasnovani za lov v mokrem vremenu na zahtevnem terenu z gostim podrastjem. Naše ekipe so te trpežne, vodoodporne in večnamenske čevlje zasnovale, da vam bo udobno med dolgotrajno hojo. Zgornji del nudi oporo gležnja.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Material skrbi za trpežnost med lovom na različnih območjih.
Vodoodporen Zračna in vodoodporna membrana vaša stopala med lovom ohranja suha.
Udobje nošenja Udobna podloga za intenzivno hojo.
Ujemanje Visok zgornji del nudi oporo gležnja in ščiti sklepe.
Enostavno oblačenje Široka odprtina omogoča enostavno obuvanje in sezuvanje.
Teža Lahki in udobni: par v velikosti 43 tehta 1,36 kg.

Tehnične informacije

Trpežnost

Preprečiti prehitro obrabo čevljev je ena izmed glavnih prednostnih nalog naše ekipe oblikovalcev. Zgornji del je odporen na drgnjenje in trganje, saj je izdelan iz 1,8 mm debelega cepljenega usnja. Šivi in zasnova so preizkušeni v laboratoriju in so odporni na vse vrste okolja. Čevlji so po celotnem spodnjem delu ojačani s ščitnikom proti kamnom (peta, prsti in ob straneh), ki zagotavlja večjo obstojnost.

Udobje

Naša ekipa je udobne čevlje zasnovala posebej za dolgotrajno hojo. Oblikovan vložek se popolnoma prilega stopalu. Materiali so vodoodporni in zračni. Čevlji so oblikovani tako, da preprečijo tiščanje zaradi trdih delov in omogočajo enostavno in prožno hojo.

Opora

Visok zgornji del in ojačan sistem zavezovanja sta odporna na zahteven teren. Čevlji imajo v podplatu ojačano oporo. Ta del zagotavlja dobro oporo stopalnega loka, zato se lahko stopalo med hojo prosto premika. Prav tako zmanjša napor med hojo in izboljša stabilnost stranskega dela. Čevlji nudijo oporo gležnjev in ščitijo sklepe.

Nasveti za vzdrževanje

Za čevlje dobro skrbite. Enostavno jih operite z milom in vodo in ne uporabljajte mastnih sredstev ali detergenta. Lahko jih popršite s sredstvom za obnavljanje usnja, saj je primerno za membrano, ki prekriva čevlje. Čevljev ne sušite blizu grelnih virov, da poskrbite za daljšo obstojnost materialov.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Zgornji del
70% Usnje, 30% Poliester
Podplat
50% Poliuretan, 50% Guma - sintetična
Podloga in vložek
100% Poliester

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe