Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8561796
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
HIDRACIJA IN IZDELKI ZA PRED AKTIVNOSTJO

Mešanica za energijski napitek z maltodekstrinom v prahu (1 kg)

APTONIA
Decathlon
Naša ekipa navdušenih triatloncev je razvila ta napitek z maltodekstrinom v prašku, da vam poveča energijske rezerve pred tekmovanjem, ki traja več kot 3 ure. Ker je zasnovana je za triatlonce je ta mešanica z maltodekstrinom v prašku idealna za gradnjo energijskih rezerv v treh dnevih pred tekmovanjem, ki traja več kot 3 ure.

Prednosti izdelka

Energijska vrednost 1 odmerek = 33 g ogljikovih hidratov, tj. toliko energije za veliki dan!
Zmanjševanje utrujenosti Vitamini B1, B3, B6 in C pomagajo zmanjšati mišično utrujenost.
Antioksidant Vitamin C je učinkovit proti oksidativnemu stresu.
Okus Okus limone in nizka vsebnost sladkorja, da vam ne bo slabo!
Lahkost uporabe Preden kupite kilogramsko pakiranje, priporočamo, da poskusite enojni odmerek.

Tehnične informacije

Za katere športnike?

Maltodekstrin v prašku je zasnovan za športne navdušence (triatlonce, maratonce, tekače po brezpotjih ipd.), na tekmovanjih in treningih, ki trajajo več kot 3 ure. 34-gramski odmerek maltodekstrina raztopimo v 500 ml vode.Maltodekstrin je treba zaužiti v treh dneh pred tekmovanjem, po dve steklenici na dan. V tem kilogramskem pakiranju je dovolj praška za pripravo napitkov za 5 tekmovanj.
Zdaj pa ste vi na vrsti!

Maltodekstrin: Kaj je?Za kaj se uporablja?

Maltodekstrin nastaja pri hidrolizi (dela) pšeničnega škroba ali koruze, pri čemer nastajajo manjše molekule, ki jih telo lažje prebavi.
- Pred vzdržljivostno vadbo vam maltodekstrin pomaga povečati mišične rezerve glikogena.
- Med vajo predstavlja hiter vir energije in vam po njem ni slabo, saj ima nizko vsebnost sladkorja.
- Po vzdržljivostni vadbi pomaga pri ponovni vzpostavitvi glukoznih rezerv.

DE (ekvivalent dekstroze) 12 je idealen za vzdržljivost

Maltodekstrin je zasnovan za pripravo športnih navdušencev za vzdržljivostne vadbe, ki trajajo dlje kot 3 ure: triatloni, maratoni, teki po brezpotjih itd.*.Z nizkim ekvivalentom dekstroze je naš maltodekstrin idealen za ustvarjanje zadostne rezerve glikogena brez ponavljajočih se delcev paste.
*Pri manj kot dveh urah vadbe ga ne potrebujte, saj bi vsakodnevni treningi, prehrana in hidracija morali zadostovati.

Osredotočeni na nov recept

Ta nova različica maltodekstrina v prašku je bila narejena z vašo pomočjo!Ugotovili ste, da je bil okus eksotičnega sadja premočan in da je bil ta sladkan napitek presladek. "Zato smo poiskali naravni okus limone in odstranili sladilo.Tako je preprosto popiti dve steklenici napitka na dan," razloži Mathilde, produktna inženirka za hidracijo.

Dve možnosti

- Za redne triatlonce je kilogramsko pakiranje idealno, saj vsebuje dovolj za priprave na pet tekmovanj, glede na to, da popijete dve steklenici pijače na dan v treh dneh pred tekmovanjem.- Ste novinec med triatlonci?Si želite okusiti nov recept z okusom limone?Boste kmalu imeli tekmo daleč od doma in želite potovati s čim manj prtljage.Teh šest odmerkov (po dva na dan skozi 3 dni) je kot nalašč za vas!

Kaj pa med tekmovanjem?

Med tekmami priporočamo napitke ISO in ISO+, ki vsebujejo tudi maltodekstrin:
• pijača ISO je primerna za vadbe, ki trajajo manj kot 3 ure.Priporočamo, da popijete 30-gramski odmerek v 500 ml vode.
• pijača ISO+ je primerna za vadbe, ki trajajo 3 ure ali več. Priporočamo, da zaužijete 60 g ogljikovih hidratov na uro vadbe, tj. en 38-g odmerek ISO+ raztopite v 500 ml vode in poleg zaužijte še gel ali ploščico.

Na poti k športni prehrani prihodnosti: odgovorni, bolj naravni in zmeraj okusni

Inženir za sestavine Aube razlaga:
"Naše odločitve glede izbire sestavin ne temeljijo zgolj na regulaciji.Vse utemeljimo na raziskavah, ki kažejo, kateri aditivi so težavni iz etičnih, okoljskih ali zdravstvenih vidikov.Postopoma se premikamo proti poenostavljenemu postopku.Želimo si zasnovati lokalne izdelke, ki naj bodo naravni kolikor je le mogoče.Zaradi tega bodo imeli bolj rustikalni okus, a to je nekaj na kar se je v redu navaditi!"Vam je všeč?

Výživa tabuľky

Hranilna vrednost: 100 g | 34 g Energijske vrednosti: 1652 kJ - 395 kcal | 562 kJ - 135 kcal Maščobe: < 0,1 g | < 0,1 g od tega nasičene: < 0,1 g | < 0,1 g Ogljikovi hidrati: 97 g | 33 g od tega sladkorji: 4,4 g | 1,5 g Beljakovine: < 0,1 g | < 0,1 g. Sol: < 0,01 g | < 0,01 g Vitamin B1:0,49 mg (45 %)* | 0,17 mg (15 %)* Vitamin B3: 7,06 mg (44 %)* | 2,40 mg (15 %)* Vitamin B6: 0,62 mg (44 %)* | 0,21 mg (15 %)*. Vitamin C: 70,6 mg (88 %)* | 24,0 mg (30 %)* *% priporočenega dnevnega vnosa7,0 - 8,0

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Hranite na suhem in hladnem mestu.Brez konzervansov. Ko pripravite napitek, ga porabite še v istem dnevu.

Naše obveze

Maltodekstrin v prašku znamke Aptonia sta potrdila naš dietetik in skupina stotih preizkuševalcev. In tudi vi, kajne?
Preizkusni izdelek Maltodekstrin v prašku smo v laboratorijih Aptonia razvijali 18 mesecev.
Povabili smo okrog 100 preizkuševalcev (morda ste bili med njimi tudi vi), da poskusijo nov okus limone pred tekmovanjem ... Tako da pijače z maltodekstrinom ponujamo, ker so vam bile všeč!

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe