Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Sklic : 8605298
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ELEKTRIČNA MESTNA KOLESA

Mornarsko modro mestno električno kolo z visokim okvirjem ELOPS 900

ELOPS
Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Kolo je zasnovano za udobno vožnjo po mestu: večje udobje in vožnja brez truda. S senzorjem poganjanja in dometom do 70 km kolo zagotavlja pomoč, ko poženete do pol obrata pedala.
Nova dostava koles

Prednosti izdelka

Udobje kolesa Večje udobje: ergonomski položaj, široke pnevmatike in vilica z vzmetenjem.
Lahkost uporabe Izboljšajte svoje vožnje: zadnji motor, navor 30 Nm, 7 prestav in prtljažnik.
Vidljivost Kolo je varnejše zaradi kolutnih zavor in LED luči.
Doživljenska garancija Kolo za dolgo časa: Doživljenjska garancija za okvir, nosilec krmila in krmilo.
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku
Odkrijte podrobnosti o svojem izdelku

Tehnične informacije

Motor, baterija: tehnične podrobnosti

250 W (skladno z EU standardom), brezkrtačni motor, na zadnjem kolesu. Navor motorja: 30 Nm.
36 voltov / 11,6 Ah (418 Wh) baterija z 2,6 kg, z 2-letno garancijo (od 350 do 500 polnjenj do 100 %), opremljeno je s Samsungovimi elementi.
Vse se krmili na LED krmilni plošči s 3 načini + načinom "hoje", v katerem lahko potiskate kolo med hojo.
Domet od 40 do 70 km, odvisno od vaše teže, uporabe, vzponov, zunanje temperature in načina pomoči.

Kako deluje električno kolo?

Z zadnjim motorjem in senzorjem poganjanja je bilo kolo zasnovano za večje udobje. Motor se zažene, ko začnete poganjati. In baterija? Opremljena je z indikatorjem polnosti ter ključavnico na ključ. Odstranite in napolnite baterijo doma ali v pisarni ter jo odnesite s seboj, ko pustite kolo zunaj.

Zakaj izbrati visok okvir?

Za boljšo vožnjo: z aluminijevim okvirjem, ki je lažji in bolj čvrst od jeklenega, je prenos moči od motorja učinkovitejši. Da bi se lahko povzpeli na kolo, navajamo navodila za velikosti: velikost M je primerna za kolesarje, visoke od 155 do 175 cm, velikost L za kolesarje, visoke od 175 do 195 cm.

Vilice

Električno kolo zagotavlja udobje. Tudi po tlakovanih ulicah? Seveda: z nenastavljivo teleskopsko vilico z vzmetenjem kolo blaži vibracije. Praktično na tlakovanih ulicah, tramvajskih tirih itd.

Pogonski sistem

Za vzpone, spuste ali ustavljanja ob semaforjih ima kolo Shimanov 7-stopenjski menjalnik s krožno menjalno ročico. Zakaj so na električnem kolesu sploh prestave? Celine, naša oblikovalka, pojasnjuje: "Ker je to še vedno kolo, ne moped. Torej, odvisno od vaše poti, boste morda želeli prestaviti: električna kolesa so učinkovitejša in baterija se počasneje prazni."

Zavore

"Za učinkovito in varno zaviranje smo kolo opremili z aluminijskimi zavornimi ročicami Tektro: so lahke in natančne. Kolo ima tudi mehanske zavorne čeljusti spredaj in zadaj, da so zavore učinkovite in napredne tudi na mokrih površinah."

Izbrali smo jekleno sedežno oporo in udoben sedež

Jeklena sedežna opora zmanjšuje vibracije, objemka z vijakom pa zmanjšuje tveganje kraje. In sedež? To je naš najljubši del: Po številnih testih smo izbrali ta širok sedež s penasto oblogo različne trdote, ki se prilagodi pritisku vašega telesa v sedežu. Zakaj ravno ta? Zato ker je veliko udobnejši.

Pnevmatike, kolesa

Za udobno vožnjo smo izbrali 28-palčna kolesa: kolo se gladko pelje in z lahko premaguje manjše ovire. Lahko ste brez skrbi, da bi zaradi njih izgubili ravnotežje.
Opremljena so tudi z odsevniki. In platišča? Imajo dvojni zid za večjo trpežnost in 36 naper.

Dodatki in oprema za prijetnejšo vožnjo

Dodali smo nekaj podrobnosti za enostavnejšo vožnjo:
Prtljažnik, na katerega lahko namestite otroški sedež, je združljiv s sistemi za pritrjevanje za samozaklepne prtljažnike. Kolo je tudi že opremljeno z zvoncem. Aluminijsko stojalo na zadnjem kolesu je zasnovano, da podpira težo električnega kolesa. Kolo ima tudi blatnike in zaščito verige, ki ščiti pred umazanijo. In seveda, kolesu je priložen polnilec.

Osvetljava

Ni potrebno poganjati za zagon: napaja se z baterijo. Kolo ima LED-luči 20 luksov, vgrajene v okvir, tako da vidite 45 m pred sabo in ste vidni s 150 m od zadaj.
Luči uravnavate na krmilu prek vmesniškega zaslona. Zagotovo boste videni, saj se vklopi, takoj ko zaženete motor.

Vzdrževanje

Normalno je da pnevmatike po daljšem času izgubijo tlak, saj so kolesarske zračnice nekoliko porozne. Ne pozabite redno preverjati tlaka v pnevmatikah.
Vožnja s premalo napolnjenimi pnevmatikami zmanjšuje življenjsko dobo baterije, zahteva več napora pri poganjanju in povečuje tveganje predrtja. Pred kakršnim koli delom na električnem kolesu (čiščenje, električno ali mehansko vzdrževanje) ga morate izključiti in odstraniti baterijo.

Teža uporabnika

To električno kolo je skladno z EM 15194 za največjo težo do 125 kg (uporabnik in oprema, kot je: torba, otroški sedež, prtljažnik itd.).

Teža kolesa

Velikost L/XL: 24,5 kg.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Okvir (kolo)
100% Aluminij 6061
navodila Za več informacij o tem izdelku si preberite navodila

Naše obveze

Garancija: Okvir, krmilo in nosilec krmila z doživljenjsko garancijo, rezervni deli in el. el. z 2-letno gar.

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe