KIPRUN Ref. 8563468 2904538

Črn tok za tekaške palice

14,99 €
Z DDV
Barva: ČRNA
  • ČRNA
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Tok je zasnovan za prenašanje in uporabo zložljivih tekaških palic s tekaškim telovnikom ali modrim 15-litrskim nahrbtnikom Ultra-trail.

PREDNOSTI

Enostaven transport

Zaradi udobne pene toka boste med tekom pozabili na svoje palice.

Lahkost uporabe

Vzemite ali pospravite svoje tekaške palice z inovativnim drsnim sistemom.

Lahkost

Tecite brez prenašanja pretirane teže: tok tehta le 75 g.

Vzdržljivost

Osnovni material je izbran zaradi svoje trpežnosti.

Stabilnost

Zapiranje z zategovalno vrvico omogoča, da so palice stabilne na vašem hrbtu.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Kako pritrditi tok na 5-litrski tekaški telovnik?

Tok pritrdite diagonalno na 5-litrski tekaški telovnik ali moder 15-litrski nahrbtnik. Lahko ga nosite na levi ali desni rami. 1. Trak toka napeljite skozi odprtino na desnem ali levem ramenu telovnika.

2. Tok namestite diagonalno.

3. Primite magnet na koncu zategovalne vrvice in ga napeljite v režo v sintetičnem delu, kjer je zapisana beseda Quiver.

4. Skozi režo napeljite tudi zaporo zategovalne vrvice.

5. Zložene palice vstavite v tok in ga namestite na hrbet.

Pozabite na tekaške palice, ko jih enkrat pospravite!

Ko do konca zategnete vrvico, se palice med tekom ne bodo premikale. Ko si nadanete telovnik in pravilno pritrdite tok, ne pozabite pravilno zategniti te vrvice.

Z eno roko povlecite zategovalno vrvico in z drugo roko pritisnite zaporo na sintetični del kolikor močno je mogoče. Da vam vrvica ne visi na hrbtu, prislonite magnet na del tik pod tokom ter jo tako pritrdite.

Zgrabite svoje palice kar med tekom

Ko pritečete do vzpona, lahko med tekom preprosto zgrabite palice. Tu je opisana tehnika, kako jih zagrabiti v le nekaj sekundah.

Zgrabite zategovalno vrvico in odpnite magnet. Sprostite zategovalno vrvico tako, da potegnete zaporo. Povlecite tok prek rame in v svoje vidno polje. Nato preprosto vzemite palice in pustite da se tok vrne nazaj na ramo.

In jih hitro pospravite

Inovativni sistem toka vam omogoča, da ga povlečete v vidno polje in preprosto pospravite palice.

Ko so palice zložene in obe palici držite v eni roki, z drugo roko zgrabite tok in ga povlecite v vidno polje. Vstavite palici v tok in ga spustite nazaj na ramo. Zategnite zategovalno vrvico in z zaporo blokirajte palici ter vstavite magnet nazaj pod tok.

Tok je zasnovan, da tekačem poenostavi stvari!

Da bi lahko šli še hitreje in dosegli še boljše rezultate, smo zasnovali inovativen in zelo preprost drsni sistem. Omogoča vam, da povlečete tok naprej, ne da bi ga odpeli, ter tako palice preprosto pospravite ali vzamete iz toka. Nicolas, produktni inženir pri znamki Kalenji, pojasnjuje: Naše vodilo pri zasnovi tega izdelka je bila beseda preprostost. Morali smo zagotoviti, da lahko svoje palice vzamete in jih pospravite kolikor preprosto je mogoče, brez da bi se ustavili.

Združljiv s 5-litrskim tekaškim telovnikom ali modrim 15-litrskim tekaškim nahrbtnikom Ultra-trail ter tridelnimi palicami

Tok lahko pritrdite na 5-litrski tekaški telovnik ali moder 15-litrski nahrbtnik Ultra-trail. Tako lahko v telovniku prenašate vse pripomočke, v toku pa tridelne zložljive palice ter se na pustolovščino podate popolnoma opremljeni. Telovnik in tok sta bila zasnovana skupaj, za bolj praktičen in udoben tek. Celo s polnimi žepi telovnika in pospravljenim palicami boste med tekom poskrbeli za neovirano gibanje brez ovir.

Zakaj nositi ta tok na dolgih tekih?

Gaëtan, produktni vodja znamke Evadict in tekač po brezpotjih je pojasnil, zakaj je ta inovativen sistem na toku tako uporaben. Ko tečeš s tridelnimi zložljivimi palicami, je lahko pospravljanje palic v tok med tekom precej nadležno, saj ne vidiš, kaj delaš, in si lahko že precej utrujen! Možnost potegniti tok naprej, da lahko vidiš, kam moraš vstaviti palice, spremeni vse!

Predstavljamo ekipo, ki je razvila ta tok

Štiričlansko ekipo za to idejo sestavljajo produktni vodja Gaëtan, produktni inženir Nicolas, oblikovalka prototipov in oblačil Juliette in oblikovalka Lucie. Ponosni so, da lahko predstavijo izdelek, ki so ga dve leti izpopolnjevali, da vam olajša tekmovanja in vam nudi svobododno uživanje v izkušnji.

Trpežen material, ki je odporen na odrgnine in vlago

Ker je zasnovan za hitre treninge in tek po brezpotjih, je ta tok udoben in trpežen. Pena po vsej dolžini zagotavlja prijetno nošenje. Material je bil izbran zaradi odpornosti na odrgnine in trpežnosti. Termično oblikovana odprtina in čvrstost omogočata preprosto vstavljanje palic. Voda odteče skozi odprtine na dnu toka.

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 30.0% Poliuretan, 70.0% Poliester; Penasti del: 100.0% Penast polietilen

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C. ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

Omejitve glede uporabe

Združljiv je le s 5-litrskim tekaškim telovnikom Evadict.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Skupina uporabnikov Decathlonove izdelke preizkusi pri dejanskih pogojih, za katere so bili zasnovani. Izvajanje preizkusov nadzira in usklajuje ekipa inženirjev, izbranih posebej za ta namen. Preizkusi produktnim vodjem, inženirjem in celotni ekipi omogočajo, da razvija, oblikuje in izdeluje izdelke, ki bodo zadovoljili naše stranke.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Ta tok so več mesecev preizkušali številni tekači po brezpotjih med treningi in tudi na tekmovanjih.

Video