SOLOGNAC Ref. 8573271 2889737

3D vaba v obliki goloba s palčko

3,49 €
Z DDV
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Vaba je namenjena lovcem, ki želijo okoli svojega položaja postaviti vabe, da privabijo ptice.

PREDNOSTI

Kompaktnost

Votlo vabo lahko shranite eno vrh druge, da prihranite prostor.

Večnamenskost

S priloženo palčko jo lahko postavite v dva položaja (hranjenje in stoja).

Odpornost proti abraziji

Kakovostna barva je odporna na sončno svetlobo, dež in drgnjenje.

Vizualna zmogljivost

Vaba je zaradi kakovostnih barv realistična.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Realistična vaba v obliki goloba poveča možnost, da privabite golobe

Plastična vaba je prva votla vaba, ki jo je v celoti zasnovala naša ekipa. Pri znamki Solognac je naš cilj olajšati srečanje med lovci in pticami: to pomeni, da zmanjšamo razdaljo med ptico in lovcem. Zaradi realističnega videza (še posebej barv in velikosti) je plastična vaba ključnega pomena pri privabljanju divjih ptic.

Realističen videz vabe: osnovna lastnost

Med lovom je pomembno, da so vabe na tleh čvrste, popolne in kar se da realistične. Uporabljena barva kar se da posnema barvo ptic in je odporna na propadanje zaradi sonca, dežja, peska in drgnjenja ob druge vabe med prenašanjem.

Vsestranska vaba: dva položaja z vgrajeno palčko

Votlo vabo lahko shranite eno vrh druge, da prihranite prostor med prenašanjem. To predstavlja prednost predvsem, ko na mesto lova s seboj vzamete 10, 20, 30 ali več vab. Izdelek ima na vrhu dve odprtini: tako lahko pritrdite palčko na različne načine in se odločite, ali bo vaba posnemala goloba, ki se hrani, ali goloba, ki stoji pokonci. Palčka je pritrjena pod vabo (dela vam ni treba prenašati posebej in tvegati, da ga izgubite).

Kako postaviti vabo na tleh?

Priporočamo, da vab ne postavite naključno. Pozorni morate biti na tri stvari: smer vetra, smer, od koder bodo prišle ptice, in vaš položaj. Na voljo je več postavitev, vendar v odličnih pogojih (veter piha za vami, ptice pa prihajajo od zgoraj), vabe postavite 20 do 25 m od skrivališča v obliki široke črke U ter tako poskrbite, da ptice pristanejo na sredini.

S pomočjo teh trikov povečajte možnost za privabljanje ptic

Da boste še bolj povečali realističnost vabe priporočamo, da vabe uporabite skupaj z novimi trdimi vabami 500 in premičnimi vabami (vabe s premičnimi krili), ki jih postavite tako, da so obrnjene proti vetru. Oblecite maskirna oblačila in se ne pozabite skriti! Oglejte si naša skrivališča.

Mere in teža

Dolžina: 32 cm.

Širina: 14,5 cm. Teža: 135 g.

Sestava

Sestava

Glavni del: 100.0% Polietilen; Ročaj: 100.0% Akrilonitril butadien stiren

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

Nasveti za shranjevanje

Izdelka ne hranite v vlažnem prostoru in ga ne izpostavljajte predolgo sončni svetlobi. Z vlažno krpo odstranite prah, pesek in ostalo umazanijo. Vabe ne drgnite z grobo gobico.

TESTI IN GARANCIJA

Garancija

2 let(i)

Video