CAPERLAN Ref. 8573177 2888819

Napihljivi čoln za krapolov VENTUS 230

719,99 €
Z DDV
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Čoln je zasnovan za vsestransko uporabo. Dolgi ali kratki izleti, po jezerih ali rekah, sami ali v družbi: primeren je za vse! Je zmagovalec v očeh naše ekipe.

PREDNOSTI

Kapaciteta

Optimizirana prostornina: izredno širok, pritrdišče za zaboje in podmetalko.

Večnamenskost

Na voljo so štiri velikosti za različno uporabo: 180, 230, 270 in 320 cm.

Stabilnost

Izjemna stabilnost, visokotlačno napihljivo dno (Drop Stitch).

Vzdržljivost

Zelo kakovostno platno s številnimi pametno nameščenimi ojačitvami.

Popravilo

Za izdelek ponujamo nadomestne dele, s katerimi ga lahko popravite.

Instructions


TEHNIČNE INFORMACIJE

Tehnične lastnosti čolna Ventus 230

Zunanje mere:

230 x 166 cm. Notranje mere: 155 x 90 cm. Notranje mere: 133 cm x 57 cm x 35 cm. Število komor: 3. Material: ojačano 0,82-mm platno. Visokotlačno napihljivo dno (debelo 10 cm). Napihljiva kobilica pod dnom. Premer komore (tuba): 38 cm. Teža (čoln, sedež, vesla): 31 kg.

Največja obremenitev: 380 kg. Največja moč motorja: 5 HP / 3,7 kW.

Sprejemljiv pritisk na stranicah: 3,5 psi. Sprejemljiv pritisk na napihljivem dnu: 10 psi.

Pozornost smo posvetili podrobnostim

Naša inženirka Simone je želela oblikovati napihljivi čoln, ki bi bil primeren za krapolov, pri čemer ni pozabila na nobeno podrobnost! Tako je Simone pripravila izčrpen in strog načrt. Tu so štiri ključne točke oblikovanja: stabilnost, prostornost, praktičnost, trpežnost.

Čoln, razvit, oblikovan in preizkušen v Franciji

Sodelovali smo s sodelavci v francoskem oblikovalskem centru Itiwit* ter izkoristili njihovo neprimerljivo strokovno znanje, kar nam je omogočilo kakovostno izdelavo. Sodelovanje je temeljilo na visokih standardih in profesionalnosti. V laboratorijih znamke Itiwit se nam je pridružilo več inženirjev, ki so razvili našo ponudbo čolnov Ventus.

* Blagovna znamka Itiwit (Decathlon) je specializirana za oblikovanje in razvoj napihljivih desk in kajakov.

Trajnost in praktičnost

Več ojačitev: da bi zagotovili večjo obstojnost, smo okoli čolna Ventus in pod obroči namestili ojačitve. Brez skrbi pojdite k vodi! Ojačali smo krmno grodnico, da bi zaščitili nosilce sonarja.

Prihranite čas. Napihljivega dna na čolnu Ventus ni treba povleči nazaj, zato boste prihranili čas pri napihovanju ali praznjenju čolna. Z inovativnimi dodatki optimizirajte praktičnost vašega napihljivega čolna.Inovativni dodatki...

Naše inovacije

Po temeljitih preizkusih smo potrdili dve uporabni in pametni inovaciji.

Pritrdišče za podmetalko: vsak ima svojo tehniko namestitve podmetalke v čolnu, vendar se zdi, da rešitev nikoli ni popolna. Zdaj je lahko! Z našim sistemom prihranite čas, izboljšajte učinkovitost in povečajte prostor, ki je na voljo.

Zaboji Bakkan:

optimizirajte prostor z zaboji Bakkan, ki jih lahko pritrdite na čoln. Na voljo so različne velikosti, samo poiščite tisto, ki najbolj ustreza vašim potrebam!

Optimizacija uporabnega prostora

Bakkan so zaboji, ki bodo spremenili vaš prostor na čolnu.

Omogočajo, da odstranite vedra in pridobite prostor ter ga odlično organizirate.

Vsak ribič lahko odkrije rešitev, ki najbolj ustreza njegovemu slogu ribolova. Kljub temu je tukaj predlog za učinkovito uporabo:

veliki zaboj Bakkan uporabite za naravne in umetne vabe, srednji zaboj Bakkan uporabite za pripravljene vabe, majhen zaboj Bakkan pa uporabite za dodatke (uteži, igle, štoperje za vabe, naveze, itd.).

Stabilnost

Visokotlačno napihljivo dno: čoln Ventus zahvaljujoč debelini in trpežnosti dna zagotavlja neverjetno stabilnost. Dodatna prednost dna je, da je tiho, tudi ko hodite po njem. Uporabljeni material (Drop Stitch) je razvit iz dveh slojev PVC-ja, med katerimi so poliestrske niti.Zelo širok: za stabilnost čolna Ventus skrbi tudi velika širina. Prav tako zagotavlja veliko prostora za shranjevanje.

Razpoložljiv prostor

Po zaslugi dveh ključnih dejavnikov smo optimizirali uporabo prostora v čolnu Ventus.

Širina znatno poveča uporabni prostor, ki je na voljo. Nastavki za zaboje Bakkan in podmetalko prihranijo veliko prostora.

Zaradi tega

je čoln Ventus manjši od vašega trenutnega napihljivega čolna, kar verjetno bolje ustreza vašim potrebam. Katere so njegove prednosti?

Manjši čoln je lažji, bolj kompakten in, kar je najpomembneje, bolj ekonomičen!

Nizka teža

Resnično smo optimizirali težo čolna Ventus, da bi olajšali prevoz in manevriranje. Tu so teže različnih modelov:

Ventus 180: (21 kg), Ventus 230 (31 kg), Ventus 270 (37 kg), Ventus 320 (43 kg). Teža vključuje: čoln, napihljivo dno, sedež in dve vesli.

Naša priporočila: katero velikost izbrati? 1. del

Ventus 180: po testiranju so bili vsi nasmejani! Tudi najbolj skeptične v ribiški skupnosti je mogoče prepričati z našimi manjšimi modeli čolnov, ki merijo le 180 cm, vendar zagotavljajo neverjetno optimiziran prostor, praktičnost in stabilnost!

Ventus 230:

najbolj raznovrsten! Dolgi ali kratki izleti, po jezerih ali rekah, sami ali v družbi: primeren je za vse! Brez dvoma je zmagovalec v očeh naše ekipe.

Preizkusite ga, všeč vam bo!

Naša priporočila: katero velikost izbrati? 2. del

Ventus 270: veliki brat čolna Ventus 230 je poln presenečenj in ima veliko uporabnega prostora. Se odpravljate na dolg ribolov? Morate prepeljati veliko opreme? Ta model bo zadovoljil vse vaše potrebe!

Ventus 320:

odkrijte užitke ribolova naravnost s svojega čolna. Krapi ali ribe plenilke? Čoln Ventus 320 se bo prilagodil vsemu!

Poprodajne storitve

Nudimo široko ponudbo nadomestnih delov za napihljive čolne Ventus.

Naslednji poprodajni izdelki so na voljo za vse štiri velikosti:

napihljivo dno, potovalna torba, vesla, sedež.

Vsebina embalaže

Čoln z napihljivim, visokotlačnim dnom. Ena torba za prenašanje. En komplet za popravilo. Dve vesli. Sedež in blazina. Opozorilo: tlačilka ni priložena čolnu.

Sestava

Sestava

Glavni del: 100.0% Polivinilklorid; Dodatna oprema: 100.0% Les

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

Omejitve glede uporabe

Čolnu Ventus ni priložena tlačilka.

TESTI IN GARANCIJA

Garancija

2 let(i)

Video