Rožnati copati BABYLIGHT 500 za malčke

8278583

DOMYOS

Služi za: Copati so zasnovani za telovadbo za malčke.
Inovacija, ki jo je Domyos zasnoval za telovadbo za malčke in ki jo je odobril strokovnjak za fizioterapijo. Občutek bose hoje otrokom pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
PrilagodljivostProžen material za naravne gibe.
Pomaga pri razvoju motoričnih veščinOdličen oprijem in podpora.
Enostavno oblačenjeOznačena levi in desni copat, pritrjevanje na ježek in velika odprtina.
PrijemNedrseč podplat ter ojačan predel prstov in pete.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Copate za malčke Babylight je odobril strokovnjak za fizioterapijo.
Opazovanje obnašanja otrok od 10. meseca do 4. leta starosti pri telovadbi s copati ali brez njih je pokazalo, da Domyosovi copati Babylight pozitivno vplivajo na pravilen razvoj motoričnih sposobnosti. Copati zagotavljajo boljši oprijem in oporo, kar izboljšuje ravnotežje in koordinacijo ter bolje varuje nogo.
2
Prednosti telesnih aktivnosti v otroštvu:
Redne telesne aktivnosti od malih nog pozitivno vplivajo na telesni in intelektualni razvoj otroka. Prav tako bodo pozneje v življenju zmanjšale tveganje za zdravstvene težave. Telesne aktivnosti skupaj z drugimi spodbujajo socialno integracijo in prispevajo k razvoju otroka.
3
Telesne in intelektualne prednosti
Katere so prednosti za telo? Razvoj fizičnih sposobnosti (razvoj psihomotoričnih sposobnosti), spodbujanje pravilne rasti, preprečevanje debelosti. Katere so intelektualne prednosti? Pridobivanje samozavesti, spodbujanje integracije v skupino, izboljšanje dobrega počutja.
4
Navodila za uporabo
Domyosovi copati za malčke so namenjeni notranji uporabi. Zagotovite maksimalen stik stopala s tlemi. Otroci bodo čutili tla in bodo tako lažje našli ravnotežje.
5
Značilnosti otroških stopal
Bosa hoja je najboljša za malčke, da dobijo občutek za podlago, po kateri hodijo. Živci na stopalu jim pomagajo določiti, kam naj usmerijo težo telesa za dobro ravnotežje. Široki in fleksibilni copati Domyos omogočajo majhnim nogicam neovirano gibanje ter jih ščitijo pred mrazom in nevarnimi površinam. Vsi naši copati za malčke so posebej zasnovani za otroška stopala.
6
Telovadba za malčke
Kaj je telovadba za malčke? Ta zabavna telovadba je namenjena otroko od 10 mesecev do 6 let. Izvaja se na posebni opremi. Telovadba za malčke pomaga pri razvoju motoričnih sposobnosti.
7
Prednosti telovadbe za malčke
Telovadba za malčke spodbuja razvoj psihomotoričnih sposobnosti otrok, še posebej razvoj motoričnih sposobnosti, koordinacije gibov in občutka za ravnotežje.Učenje držanja ravnotežja na telovadnih orodjih, skakanje, vrtenje in plezanje so aktivnosti, ki bodo vašemu otroku pomagale, da bo postal samostojnejši in bolj prepričan vase.
8
Katera oblačila so primerna za telovadbo za malčke
Da se lahko otroci zabavajo, jim mora biti čimbolj udobno v njihovih oblačilih. Odlična oblačila za zunanjo aktivnost v toplejšem vremenu ali notranjo aktivnost: mehka majica s kratkimi rokavi in kratke ali dolge hlače ter jakna ali trenirka za ogrevanje. Da jim ne bo drselo naj obujejo Domyosove copate.
9
Izbira prave velikosti copatov
Zagotovo ste opazili, da otroci izjemno hitrost rastejo. Tudi noge jim rastejo zelo hitro. Izbira pravilne velikosti je izjemno pomembna. Premajhni copati (tudi samo za nekaj mm) lahko zelo vplivajo na njihovo gibanje in lahko povzročijo poškodbe gležnja in prstov. Preveliki copati lahko vplivajo na pravilnost gibov in nastanek žuljev. Med 1. in 2. letom starosti se številka otrokove noge povprečno spremeni vsake 3 do 4 mesece. Redno preverjajte številko noge.
Karakteristike
VelikostiOd 3,5C do 11,5C
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Zgornji del : 50.0% Poliester, Zgornji del : 45.0% Etilen vinil acetat, Zgornji del : 5.0% Poliuretan Podloga in vložek : 60.0% Etilen vinil acetat, Podloga in vložek : 40.0% Poliester Podplat : 40.0% Poliester, Podplat : 30.0% Silikon, Podplat : 30.0% Guma - termoplastična (TPR)

Test
Copate za malčke Babylight je odobril strokovnjak za fizioterapijo. Opazovanje obnašanja otrok od 10. meseca do 4. leta starosti pri telovadbi s copati ali brez njih je pokazalo, da Domyosovi copati Babylight pozitivno vplivajo na pravilen razvoj motoričnih sposobnosti. Copati zagotavljajo boljši oprijem in oporo, kar izboljšuje ravnotežje in koordinacijo, ter zaščito stopala.

Test produkta
Domyosove copate Babylight so pri telovadbi za malčke testirali malčki. Ti copati so bili zasnovani za hojo po gredi in bradlji ter za plezanje po različnih orodjih.

nasvet o shranjevanju
Priporočamo, da jih hranite na suhem mestu in jih ne izpostavljajte neposredni sončni svetlobi.
    Show results for