Nebeško modra ženska polo majica s kratkimi rokavi 100

8329601

INESIS

4,99 €

-79%

1,00 €

Reduced price! Nebeško modra ženska polo majica s kratkimi rokavi 100

Služi za: Majica je zasnovana za igranje golfa v toplem vremenu.
Polo majica, izdelana 100-% iz bombažne tkanine "piqué", ki je lahka in nudi udobje ob igranju golfa.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Podatki o merah
Modelka na sliki je visoka 179 cm in nosi velikost M.
2
Razlika je v podrobnostih
Dolžina polo majice pokrije hrbet in trebuh, ko zaključujete zamah ter ko počepnete, da lažje načrtujete naslednji zamah. Majica je zasnovana z razporkom na tri gumbe. Prav tako lahko dvignete ovratnik in zaščitite svoj vrat pred soncem.
3
Zasnova Inesis
Svoja oblačila oblikujemo tako, da lahko v njih udobno igrate golf ne glede na vašo stopnjo znanja. Naša ekipa navdušencev nad golfom vsak izdelek INESIS razvije na podlagi povratnih informacij uporabnikov, da lahko čim bolj uživate v igri golfa.
4
Primerjava okoljskega vpliva izdelkov
Vpliv izdelka na okolje je izračunan glede na njegovo celotno življenjsko dobo in upošteva različne dejavnike. Izdelku je dodeljen splošni rezultat (A, B, C, D, E), ki vam omogoča, da izdelek primerjate z enako ali drugo vrsto izdelka (majice, hlače, nahrbtniki itd.) in tako z lahkoto prepoznate izdelek, ki ima najboljši vpliv na okolje. Decathlon se je prostovoljno odločil za uporabo te sheme okoljskih oznak. Spletna stran: Sustainability.decathlon.com. Video: https://youtube/8t63KkRwn_8
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Bombaž

Test
Polo majica za golf 100 je preizkušena v laboratoriju in s strani golfistk na golf igrišču. Vse preizkuševalke so majico izbrale zaradi kroja in naravnega materiala, saj to nudi izvrstno udobje med igranjem golfa.

Test produkta
Na polo majici smo izvedli preizkuse večkratnega pranja in sušenja, s katerimi preverjamo dolgotrajno obstojnost oblike in barve. Teste izvaja zunanji laboratorij, kar zagotavlja, da so naše zahteve po kakovosti izpolnjene skozi celoten postopek izdelave.

nasvet o vzdrževanju
Perite na 30 °C. Primerno za sušilni stroj, vendar vam priporočamo, da pustite, da se posuši sama, ker je takšno sušenje dobro za okolje, prihrani energijo in podaljša življenjsko dobo vaše majice kot tudi barvo ter obliko. Likajte toplo. Priporočamo, da svetle in temne polo majice perete ločeno in tako preprečite bledenje temnih barv.
    Show results for