Ženski pulover za golf 100 – roza

8342886

INESIS

Za igranje golfa.
Topel in mehak pulover.
Velikosti

na zalogi v trgovini

  • TrgovinaKoličina

Preglej vse trgovine

Prednosti
Svoboda gibaKroj in akrilni material omogočata lahek zamah.
ToplotaAkrilno pletenje omogoča igranje golfa tudi v hladnem vremenu (10 °C do 20 °C).
VzdržljivostOhrani obliko in barvo po več pranjih (30 °C ali občutljivi program).
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zasnova Inesis
Naše izdelke smo zasnovali tako, da lahko v njih sproščeno zamahnete s palico ne glede na vašo raven izkušenosti. INESIS je ekipa navdušencev za golf, ki s pomočjo vaših povratnih informacij izdelke razvija tako, da je igranje golfa vedno zabavno.
2
Ozadje izdelka
Želimo, da odigrate vašo igro najbolje, kar se da. Pulover 100 je v tem asortimentu izdelek z najnižjo ceno.Ta izdelek je odlične kakovosti za malo denarja. Po številnih testih smo izbrali akrilni material, ker zagotavlja dolgotrajno trpežnost, igro za igro, pranje za pranjem.
3
Zakaj izdelati pulover iz 100 % akrila?
Akrilno vlakno je topel material, ki se po pranju hitro posuši. Je bolj občutljiv od bombaža, zato je treba pozorno slediti navodilom za nego. Za dobro nego puloverja ga je treba prati na hladnem programu (ali za občutljiva oblačila), obrnjenega od znotraj navzven, sušiti pa se ne sme na toplotnih virih.
Karakteristike
BarveČrna – malina.

VelikostiOd S do 2XL
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 100.0% Akril

Test
Znamka INESIS nudi vsem golfistom možnost, da naše izdelke ocenijo in podajo svoje mnenje. Te povratne informacije nam pomagajo, da lahko nenehno izboljšujemo naše izdelke.

nasvet o vzdrževanju
Pranje na občutljivem ali hladnem programu (30 °C). Sušite na ploski površini, da obdrži akrilno obliko in prvotni izgled. Ne sušite na toplotnih virih (npr. naradiatorju).