Fantovska/dekliška košarkarska jakna za začet./napred. igralce B300 – sivo-modra

8392917

TARMAK

Služi za: Za otroke, ki redno igrajo košarko (nošenje med treningom, ogrevanjem, pred tekmo in po njej).
Ta jakna je namenjena igranju košarke. Izdelana je iz materialov, ki med igro nudijo idealen nivo toplote. Ima dva stranska žepa, zadrgo po celotni dolžini in kapuco.
Velikosti

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
ToplotaLahka in udobna jakna, v kateri vas ne bo zeblo.
Svoboda gibaIz mehkih materialov, ki omogočajo neovirano gibanje.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Zakaj izbrati to košarkarsko jakno za vašega otroka?
Ta jakna je odlična za otroke, ki redno igrajo košarko. Nosi se lahko na treningih, med ogrevanjem ter pred tekmo in po njej. Izdelana je iz materialov, ki med igro ohranjajo ustrezno temperaturo. Ker ima zadrgo po celotni dolžini, jo lahko otrok enostavno obleče ali sleče, ko mu to ustreza. Prav tako ima dva žepa in kapuco.
2
Sproščeno gibanje je pomemben dejavnik, ki prispeva k udobju otroka med igro!
Košarkarska jakna je izdelana iz mehkega materiala. Čeprav dobro zadržuje toploto, je še vedno lahka in izredno udobna. Ohlapen kroj med igro ne ovira gibanja igralcev. Igrajte sproščeno!
3
Kdo oblikuje izdelke za vašega otroka?
Tarmak je ekipa strastnih košarkarjev, ki razvija izdelke, posebej namenjene igranju košarke. Naša celotna kolekcija izdelkov je zasnovana tako, da zadovolji potrebe najzahtevnejših košarkarjev ter vam pomaga, da na treningih in tekmah kar najbolj uživate.
4
Ali ste vedeli, da izdelke Tarmak preizkusimo v realnih pogojih uporabe?
Ekipa, ki oblikuje izdelke TARMAK, ima sedež v objektu Kipstadium na severu Francije. Njen cilj je, da bi uporabniki čim bolj uživali v košarki. Vsi naši izdelki so narejeni iz kakovostnih materialov, katerih lastnosti (uravnavanje vlage, trpežnost itd.) temeljito preizkusimo. Košarkarji čisto vse naše modele več tednov preizkušajo v realnih pogojih uporabe. Na podlagi povratnih informacij naših strank izdelke tudi nenehno izboljšujemo.
5
Košarkarski nasveti o treningu in ustrezni opremi!
Tarmak izpolnjuje potrebe vseh košarkarjev, ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalni igralec. Preberite si naše nasvete za učinkovitejši trening, izbiro prave opreme in samostojno ali skupinsko uživanje v igri košarke. https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_33
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Glavni material : 58.0% Poliester, Glavni material : 42.0% Bombaž Zaplata : 58.0% Bombaž, Zaplata : 38.0% Poliester, Zaplata : 4.0% Elastan

Test produkta
Na izdelku smo izvedli preizkuse pranja in sušenja, da se prepričamo, da ohrani obliko in barvo. Ti preizkusi nam omogočajo potrditev naših zahtev glede kakovosti.

nasvet o shranjevanju
Priporočamo, da izdelek hranite na suhem mestu. Izdelek po uporabi vzemite iz športne torbe, ga operite in posušite.

nasvet o vzdrževanju
Strojno pranje pri 30 °C. Ne sušite v sušilnem stroju.
    Show results for