Nogometni čevlji za trdo podlago Agility 500 HG za odrasle – modro-oranžni

8393191

KIPSTA

Služi za: Za napredne nogometaše, ki igrajo na trdi ali umetni podlagi ter iščejo udoben model, da se lahko popolnoma posvetijo igri.
Nogometni čevlji z vmesnim podplatom iz pene EVA in predoblikovanim blažilnim vložkom stabilizirajo stopalo in učinkovito blažijo udarce med igro.
Velikosti

Izdelka trenutno nimamo na zalogi, vendar pa ga lahko naročite. Za informacije o naročilu se obrnite na naše zaposlene prek elektronske pošte: webshop.slovenia@decathlon.com ali pa pokličite na: +386 1527 2581.

Stanje
     zalog

Preglej vse trgovine

Prednosti
Udobje nošenjaPredoblikovan notranji vložek iz EVA z dvema blažilnima conama (blazinice).
OblazinjenostVmesni podplat blaži udarce, do katerih prihaja na trdih podlagah.
OprijemPodplat je izdelan iz naravne gume in opremljen s čepi, kar nudi dober oprijem.
Odpornost proti abrazijiZgornji del in zunanji podplat sta odporna proti obrabi na suhi podlagi.
Garancija2 Leta
Tehnične informacije

1
Blaženje
Pri igranju na trdih podlagah (stabiliziranih in na določenih umetnih travah) je izredno pomembno, da izberete obutev, ki nudi odlično blaženje. Naši inženirji so zato razvili oblazinjen model Agility 500 HG, ki blaži udarce. Material EVA stopalu zagotavlja dodatno udobje, saj preprečuje, da bi se stopalni lok pregrel in zmanjšuje obremenitev telesa.
2
Udobje
Telesa otrok so med procesom rasti močno obremenjena, zato smo model Agility 500 HG opremili s predoblikovanim vložkom in oblazinjenjem iz EVA na peti in sprednjem delu stopala, ki tem področjem zagotavljata blaženje in oporo. Prožen in oblazinjen zgornji del.
3
Osebna nota
Ker je vsak igralec edinstven, vam dajemo možnost, da čevljem Agility 500 AG dodate osebno noto. Obiskati morate le lokalno delavnico prodajalne Decathlon, kjer vam bodo na stranski del obutve natisnili vaše ime. O storitvi se pozanimajte v lokalni prodajalni Decathlon.
Informacija / Koncept / Tehnologija
Sestava
Podplat : 60.0% Guma - sintetična, Podplat : 40.0% Etilen vinil acetat Zgornji del : 100.0% Poliuretan Podloga in vložek : 100.0% Poliester

nasvet o shranjevanju
Hranite na suhem mestu. Čevljev po uporabi ne puščajte v torbi.
    Show results for