ATOMIC Ref. 8846930 5083535

Smuči MAVERICK 86 C

539,99 €
Z DDV
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Smuči so namenjene izkušenim smučarjem. Primerne so za smučanje na progah. Razvite, testirane in ocenjene v Severni Ameriki.

PREDNOSTI

Natančnost

Radij 18,2 m. Širina na srednjem delu (86 mm) je odlična za smučanje na vseh vrstah snega.

Vračanje energije

Močne in stabilne smuči za optimalno in tekoče smučanje v vseh snežnih razmerah.

Stabilnost

Leseno in karbonsko jedro za samozavestno smučanje.

Oprijem

Odličen oprijem v predelu nog na vseh vrstah snega.

Manevrabilnost

Jedro Omatic zagotavlja dobro razmerje med trdoto in prožnostjo. Profil Flow.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Izkušnje

Vsestranske smuči, ki so jih zasnovali vsestranski smučarji. Izdelane so iz odličnih materialov. Natančno brušen les, lahke plasti steklenih vlaken in karbonski vstavki zagotavljajo zmogljivost in gladkost. Nizek profil omogoča, da drsi po svežem snegu in ima maksimalen oprijem na kompaktnem snegu. Odlično ravnovesje za lahkotno smučanje. Enostavna kontrola na progi in izven nje

Zasnova

Konstrukcija (les, steklena vlakna in karbon) zagotavljajo dobro torzijo in oprijem robnikov ter poskrbi za odlično stabilnost pri visokih hitrostih.

Nizek profil, sistem Dura cap, lahko leseno jedro Omatic, karbon, klasična usločenost, dvojni rocker.

Vezi

Vezi M10 znamke Atomic, združljivost z Grip Walk, DIN 3,5 do 10.Primerne so za smučarske čevlje z dolžino podplata od 255 do 378 mm.

Trpežnost

Ojačitev ABS v predelu pete.

Priprava

Smuči so premazane z voskom in nabrušene ter pripravljene za uporabo. Robniki so nabrušeni pod kotom 89°.

Stranski lok

124/88/109 pri 176 cm. Stranski lok se nanaša na širino sprednjega, srednjega in zadnjega dela smuči v mm. Širši kot je sprednji del, lažji je vhod v zavoj. Ožji kot je srednji del, boljši so prehodi iz robnika na robnik. Širši kot je srednji del, udobnejše in stabilnejše so smuči pri smučanju v spremenljivih snežnih razmerah.

Radij 18,2 mm. Manjši kot je radij zavoja, manjše zavoje omogočajo smuči. Večji kot je radij, daljše zavoje omogočajo smuči.

Kaj je rocker?

Pri smučeh z rockerjem je sprednji del (in včasih zadnji del) pred lokom dvignjen od tal, zaradi česar so točke stika smuči s tlemi premaknjene proti sredini. Površina smuči, ki je v stiku s snegom, je tako manjša in smuči so zaradi tega bolj vodljive. Med zavoji robniki omogočajo oprijem v trdem snegu. Daljši kot je rocker, bolj obvladljive so smuči.

Nasvet

Po dolgem dnevu smučanja: robnike obrišite s krpo, da preprečite rjavenje, smuči ločite med seboj, tako da se spodnja dela ne dotikata, smuči hranite v suhem in temnem prostoru.

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

Nasveti za shranjevanje

Hranite jih v suhem prostoru, ki ni neposredno izpostavljen sončni svetlobi. Po sezoni smuči povoskajte in voska ne odstranite do naslednje sezone.

TESTI IN GARANCIJA

Garancija

2 let(i)