Sklic : 8528138
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
ŽENSKI TEKAŠKI COPATI

Črni ženski tekaški copati KIPRUN KS LIGHT

KIPRUN
4.4/5
4.4/5

Barva : BLACK / Snow white

Ocena velikosti
Trenutno ocene velikosti izdelek še nima
Po nakupu izdelka lahko ocenite ustreznost velikosti
Decathlon
Naše ekipe so razvile te lahke, oblazinjene in stabilne ženske tekaške copate za treninge in tekmovanja vse do maratonske razdalje. Ali iščete stabilnost med tekom? Poleg tega da so lahki, KS Light zagotavljajo tudi več stabilnosti in blaženja za dolge kilometre treningov in tekmovanj.

Prednosti izdelka

Oblazinjenost Uživajte v blaženju do 1000 km s konceptom K-Ring v peti in podplatom Kalensole.
Stabilnost Uživajte v več stabilnosti zaradi širokega podplata in ojačanja v peti.
Lahkost Vaš korak bo lažji zaradi lahkih komponent: Velikost 38 tehta 234 g.
Prijem Tekstura in geometrija podplatov zagotavlja dodaten oprijem na mokrem terenu.
Vračanje energije Izboljšajte pospešek s peno Kalensole.
Anatomska oblika Primerni so za vsa stopala (nevtralna, pronacija, supinacija).

Tehnične informacije

Zakaj izbrati lahke tekaške copate?

Raziskovalne in razvojne raziskave so pokazale, da lažji izdelek izboljša rezultate zaradi manjše porabe energije. Pri zasnovi tekaških copat KS Light ni bilo nobenih kompromisov pri udobju ali vzdržljivosti, smo se pa odločili uporabiti nekaj lažjih materialov in optimizirati obliko podplata.
Rezultat je copati Kiprun KS Light so 12 % lažji od copatov KIPRUN LONG. Teža: 240 g pri velikosti 5.5.

Pomembnost blaženja

Za dolgotrajen učinek z optimalnim udobjem smo razvili 2 koncepta: - K-ring: obroček, ki se nahaja v peti izboljša zadnje blaženje in razprši udarne valove ter tako učinkovito ščiti telo (sklepe, hrbet, kolena itd.).
- Kalensole: Posebna pena, ki jo je ustvaril naš oddelek za raziskave in razvoj, izboljša blaženje za 34 %, omogoča za 25 % več energijske odzivnosti od tradicionalne pene in omogoča izdržljivost do 1.000 km.

Ste omenili stabilnost?

Stabilen copat, ki omogoča prožno gibanje stopala ter zmanjša trud, ki je potreben za nadzorovanje stopala in pete za bolj sproščeno gibanje.
Povečali smo površino, ki podpira stopalo in dodali ojačanje na zadnjem delu pete.

Udobje copatov

Udobje je ključni dejavnik za redne teke na dolge razdalje. Odločili smo se, da udobje povečamo z: - novim optenikom, ki zagotavlja dobro podporo peti in idealno mehkobo
- predoblikovanim podplatom iz odprtocelične pene iz PU (poliuretana) - predelanim sprednjim delom za več udobja - materijalom iz enega kosa, brez šivov, za zmanjšanje drgnjenja.

Odličen oprijem na mokrih in neravnih površinah

Podplat smo zasnovali kot avtomobilsko pnevmatiko za učinkovit tek brez izgube nadzora v mokrem vremenu. Nova geometrija podplata v kombinaciji z novo gumijasto komponento zagotavlja odličen oprijem na mokrih površinah tudi pri višji hitrosti.

Prilagojeni vsem stopalom

Ekskluzivni koncept K-Only z gostejšo peno je primeren za vse vrste stopal. 6-mesečna raziskava v sodelovanju z luksemburškim inštitutom za zdravje* je pokazala, da je koncept K-Only primeren za vsa stopala. Nekaj podatkov iz raziskave: - 372 tekačev,
- več kot 12.558 treningov,
- 12.094 ur teka,
- 116.723 km pretečenih.

Padec 10 mm

10 mm višinske razlike med sprednjim in zadnjim delom podplata.

Ekipa strastnih tekačev nudi edinstveno tekaško izkušnjo

Copati so rezultat izkušenj, pridobljenih v več kot 10 letih. Caroline in Pierre-Emmanuel (vodji izdelkov), Stephane (inženir izdelkov) in Nicolas (oblikovalec), ki so tudi strastni tekači, so razvili Kiprun tekaške copate s pomočjo mreže ambasadorjev: Decathlonovih tekačev, trenerjev in vas samih. Izbiramo komponente, razvijamo prototipe, testiramo in ocenjujemo izdelke v laboratoriju in na terenu.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Podplat
40% Guma - sintetična, 60% Etilen vinil acetat
Zgornji del
10% Termoplastični poliuretan, 5% Poliuretan, 85% Poliester
Podloga in vložek
100% Poliester
Navodila za vzdrževanje: Ročno pranje. Sušite na zraku.
Navodila za pranje
Ročno pranje
Ročno pranje
Ni primereno za strojno sušenje
Ni primereno za strojno sušenje

Naše obveze

Ekipo Kalenji sestavljajo tekači vseh nivojev vzdržljivosti.
Naše izdelke preizkušamo vsak dan in jih lahko testiramo ter izboljšamo. Naše izdelke je testiralo veliko število uporabnikov v pogojih, za katere so bili zasnovani. Preden so prišli v vaše roke, so bili preizkušeni na več tisoč kilometrih in ducatih tekmovanj, od 10-km do maratonskih razdalj.
Preizkusni izdelek Vsi naši copati so preizkušeni za udobje in uporabo s strani zunanjih tekačev v podobnih pogojih, kot jih srečamo zunaj. Naš cilj je na kar se da objektiven način preizkusiti, izboljšati in potrditi izdelek, da boste lahko uživali v teku.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe