BON21 v naših trgovinah žal ni možno unovčiti.
Sklic : 8379954
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
TENIŠKE STRUNE

Teniška struna TGV (1,35 mm)

TECNIFIBRE
Decathlon
Struna je namenjena izkušenim igralcem, ki struno menjajo po 10 do 20 urah igranja in si želijo uporabljati udobno struno. Struna zagotavlja maksimalno udobje in odlično ohranja napetost.

Prednosti izdelka

Vzdržljivost Struna z debelino 1,35 mm je obstojnejša kot tanjše strune.
Vrtenje Večslojna struna z debelino 1,35 mm omogoča normalni spin.
Moč Tehnologija PU 400 Inside za 400-% elastičnost in dinamične rezultate.

Tehnične informacije

Tehnologija PU 400 Inside

Tehnologija PU 400 Inside za maksimalno udobje in dinamične rezultate.

Katera napetost strune je najboljša?

Srednja napetost (od 18 do 23 kg) omogoča udobje, spin in moč. Vendar manj kontrole in natančnosti.
Višja napetost (> 23 kg) omogoča več kontrole in natančnosti. Vendar lahko povzroči teniški komolec. Imeli boste manj spina in moči.

Enoslojne strune

Pri enoslojnih strunah Decathlon priporoča napetost od 19 do 22 kg. Priporočamo, da otroci do 15 let ne uporabljajo enoslojnih strun, ker lahko povzročijo poškodbe. Te strune so najboljše za igralce, ki jim strune počijo v manj kot 10 urah igre, ker hitro izgubijo napetost.

Večslojne strune

Pri večslojnih strunah Decathlon priporoča najvišjo napetost do 25 kg. Večslojne strune priporočamo igralcem, ki so podvrženi poškodbam roke, mladim igralcem in igralcem, ki pogosto strgajo struno. Večslojne strune dlje časa zagotavljajo enako napetost.

Kdaj zamenjati struno?

Rezultati loparja so 50 % odvisni od okvirja in 50 % od strune. Vzemite si čas in izberite ustrezno vrsto strune. Ko struna poči, jo nemudoma zamenjajte.
Igralcem, ki redko strgajo struno, Decathlon priporoča, da struno menjajo toliko krat na leto, kolikor krat igrajo na teden. Npr.: če igrate enkrat na teden, struno zamenjajte enkrat na leto. Če igrate trikrat na teden, struno zamenjajte trikrat na leto.

Decathlonovi nasveti

Manj napeta struna omogoča bolj sproščeno igranje. Omogoča več moči brez udarcev na silo. Po nekaj časa uporabe se struna obrabi, tudi če se ne strga. Struna izgubi elastičnost in začetne lastnosti. Na igro vpliva tudi premer strune. Tanjša je struna, več moči in spina zagotavlja. Debelejša struna bolj vpliva na vaše telo.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Nasveti glede zaloge Izogibajte se temperaturnim spremembam.Loparja ne pustite v prtljažniku avtomobila. Temperatura se lahko v prtljažniku občutno zviša.

Naše obveze

Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe