Naše poslovalnice so normalno odprte od ponedeljka do sobote. Oglejte si odpiralne čase.
Sklic : 8555450
Dodaj na moj seznam želja
Izdelek je že dodan
STEZNIKI ZA SKLEPE/MIŠICE

Črn moški/ženski trak za levi/desni komolec

TARMAK
5/5
5/5
Decathlon
Trak je zasnovan za ponovno ukvarjanje s športom po poškodbi. Trak med treningi in tekmami podpira komolec, ne da bi vam bil v napoto. Igrajte brezskrbno na katerikoli podlagi.

Prednosti izdelka

Podpora sklepov Silikonske blazinice podpirajo komolec.
Stabilnost Nedrseč silikon na površini izdelka.

Tehnične informacije

Zakaj uporabljati ta trak?

Trak priporočamo v primeru poškodbe komolca (teniški ali golfistični komolec). S trakom se boste lahko po poškodbi ponovno začeli ukvarjati s športnimi aktivnostmi. Trak je preprost za nameščanje, izdelan je iz prožnega materiala in je udoben.

Kaj je epikondilitis (teniški komolec) in medialni epikondilitis (golfistični komolec)?

Ti dve vrsti tendinitisa se pojavita, ko se vnamejo kite v komolcu. Tendinitis je najpogostejši med ljudmi, ki se ukvarjajo s športi z loparjem ali ki igrajo golf. Na splošno zato, ker intenzivno trenirajo.

Ste vedeli, da so vsi izdelki Tarmak preizkušeni na terenu?

Oblikovalci izdelkov znamke Tarmak delajo v Kipstadiumu na severu Francije. Ves čas si prizadevamo izboljšati naše izdelke v skladu s potrebami igralcev košarke. Vse naše izdelke več tednov zapored v dejanskih situacijah testirajo zahtevni igralci, ki nam posredujejo svoje povratne informacije, na podlagi katerih vsak izdelek izboljšamo.

Poglejte si naše nasvete za igranje košarke, za nakup prave opreme in treniranje!

Tarmak želi pomagati vsem igralcem košarke, od začetnikov do rednih igralcev. Poglejte si naše nasvete za treninge, ustrezno opremo in pripravo na igro:
https://conseilsport.decathlon.fr/conseils/basketball-al_332.

Podrobneje Manj

Sestava / nasvet

Sestava
Glavni material
100% Guma - sintetična
Pena
100% Penasti Poliuretan
Zunanji material
100% Poliamid
Notranji material
88% Poliester, 12% Elastan
Nasveti glede zaloge Hranite ga na suhem, čistem in temnem mestu. Tkanino pred predčasno obrabo zaščitite tako, da na elastični trak nalepite lepilne plasti.
Prepovedana uporaba: Izdelek je medicinski pripomoček. Glejte navodila za uporabo.
Pravno obvestilo Reguliran medicinski izdelek z oznako CE. Priporočamo, da pri uporabi izdelka sledite navodilom zdravnika, farmacevta ali katerega drugega medicinskega strokovnjaka. Natančno preberite navodila za uporabo.

Naše obveze

Preizkusni izdelek Na tem izdelku so se izvajali tudi laboratorijski preizkusi (glede obrabe, obstojnosti barve in obstojnosti na pranje), s katerimi zagotovimo izpolnjevanje naših standardov kakovosti.
Garancija: 2 Let

vaše ocene

Ocene članov naše ekipe