Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
  • Črna zaščitna maska (2 kosa)
Črna zaščitna maska (2 kosa)
BTWIN
8618009

Črna zaščitna maska (2 kosa)

0,99 €
Z davkom
  • Črna zaščitna maska (2 kosa)
Črna zaščitna maska (2 kosa)
Size :
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Zaščitite ljudi v vaši okolici z masko iz materiala, ki je skladna z evropsko specifikacijo CWA 17553:2020. Filtrira > 90 % aerosolov.

PREDNOSTI

Filtracija

Filtracija

filtrira več kot 90 % delcev velikosti 3 µm, ki jih izdihne nosilec.
Za večkratno uporabo

Za večkratno uporabo

Maska je zasnovana, da jo lahko operete in ponovno uporabite petdesetkrat.
Prilagodljiv

Prilagodljiv

Masko na obraz namestite z enojnim elastičnim trakom.
Udobje

Udobje

Elastika poteka za vašo glavo in vratom.
Pokritost

Pokritost

Dve gubi za maksimalno pokritost nosa in brade.
Mehkoba

Mehkoba

Material je zelo mehek in prijeten za nošenje.
Hitro sušeč

Hitro sušeč

Sintetični material se hitreje suši od bombaža.
Prezračnost

Prezračnost

Prepustnost zraka >96 L/m²/s¹ pri 100 Pa.

Navodila


TEHNIČNE INFORMACIJE

Trpežna maska, ki je v skladu s standardi

Perljiva zaščitna maska za večkratno uporabo. Odločili smo se izdelati masko z visokim nivojem filtracije aerosolov, ki je skladna z najzahtevnejšo kategorijo filtracije (> 90 % od 3 µm velikih delcev, ki jih izdiha oseba). Skladna z evropsko specifikacijo CWA 17553:2020. Maska je le dodatni ukrep ob socialni distanci in ostalih ukrepih. Operete jo lahko petdesetkrat, kar znese 4 cente na uporabo.

Kdaj zamenjati masko?

1. Masko operite:
po 4 urah uporabe, če je maska vlažna, če je dihanje v njej oteženo, če ste se je dotaknili z neumitimi rokami ter po vsaki uporabi, tudi, če ste jo uporabljali manj kot štiri ure. 2. Masko zamenjajte: če je videti poškodovana, po 50 pranjih - po tem ne jamčimo tako učinkovite filtracije aerosolov.

Pranje

Pranje:
operite jo pred prvo uporabo. Perite jo v vrečki za perilo, da bi jo zaščitili pred poškodbami. Masko morate prati pri 60 °C dlje od 30 minut.
Ne uporabljajte hitrega cikla.
Po odlaganju maske v pralni stroj, si roke umijte z milom ali pa jih razkužite z razkužilom.
Naš nasvet:
ne odstranjujte nastavitvenega vozla, saj je zasnovan, da preprečuje izstopanje elastike med pranjem.

20 ali 50 pranj?

Operete jo lahko petdesetkrat. To velja za vse predhodne in bodoče maske. Da bi pohiteli, smo masko izpostavili DGA, ki jo je potrdil po le 20 pranjih. Istočasno smo nadaljevali s testiranji in dokazali, da je primerna za do 50 pranj. Novo poročilo nam dovoljuje, da tudi uradno objavimo to spremembo.
Četudi na navodilih piše do 20 pranj, jih lahko ignorirate (smo v postopku posodabljanja navodil).

Sušenje/likanje

Sušenje:
sušite jo v sušilnem stroju ali na zraku, dokler se popolnoma ne posuši, nato pa jo zlikajte pri 110 °C z vklopljenim dodajanjem pare.

Omejitve

Ta maska: ni zasnovana za športno rabo, ni medicinski pripomoček v skladu z uredbo (EU) 2017/745 (kirurške maske), ni osebna zaščitna oprema (OZO) v skladu z uredbo (EU) 2016/425 (FFP2 maske). Opozorilo: če ste bolni, maska ni primerna za nošenje. Posvetujte se z osebnim zdravnikom. Maske ne spreminjajte.

Shranjevanje

Ko je ne uporabljate, jo hranite na čistem in temnem prostoru z največ vlage 75 % pri temperaturi od -2°C do +55°C. Po pranju masko, ko je dobro posušena, hranite v zaprti posodi (plastični vrečki ali škatli), da bi ohranila svoje lastnosti.

Kako odlagati poškodovano masko

Maske ne odvržete na javnih površinah. Masko odlagajte v poseben koš, ki se lahko zapre. Ko je koš poln, ga popolnoma zaprite in pustite stati 24 ur. Po 24 urah lahko vsebino koša odlagate v gospodinjske odpadke.
Maske ne odlagajte v zabojnike za obnovljiv material (papir, embalaža itd.).

Ali naj dodam filter?

Decathlonova maska je zasnovana, da filtrira delce brez dodatnega filtra. Dodajanje filtra je lahko škodljivo, saj zmanjša prepustnost zraka.
Z blokiranjem zraka dodatni filter poveča tveganje izstopanja zraka ob straneh. Zato nismo zagotovili prostora za dodatni filter.

Specifikacije

Učinkovitost filtracije: zadrži 90 % delcev, ki merijo približno 3 (+/- 0,5) mikronov. Vrsta izdelka: zaščitna maska za splošno javnost. Skladna je z evropsko specifikacijo CWA 17553: 2020 in specifikacijo UNS1, ki se nanaša na kategorijo 1 (uporaba v nemedicinske namene) v skladu francoskim informativnim gradivom ministrstva z dne 29. marca 2020, ki je bilo posodobljeno 26. aprila. Skladna je s priporočili AFNOR, spec. S75-001: 2020 in DGA protokolom z dne 29. marca 2020.

Teža

Maska tehta 22 g.