Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
Pokaži filtre
44 Izdelek
Razvrsti po:
  1. 109,99 €
    Cena 99,99 €
    -9%

    Šotor za štiri osebe MH100 XXL

  2. 74,99 €
    Cena 69,99 €
    -6%

    Šotor za tri osebe MH100 FRESH & BLACK

  3. 59,99 €
    Cena 54,99 €
    -8%

    Šotor za dve osebi MH100 FRESH & BLACK

  4. Cena 34,99 €

    Šotor za dve osebi MH100

    (1)

Šotor za kampiranje - kako izbrati pravega?

Najboljši šotor za kampiranje je tisti, ki najbolje ustreza vašim potrebam in je obstojen. Seveda so najboljši šotori tudi tisti, ki so izdelani iz kakovostnih materialov in testirani proti slabemu vremenu, kar drži tudi za šotore naše blagovne znamke Quechua.

Na voljo so vam različni modeli šotorov za kampiranje: vaša izbira bo predvsem odvisna od števila oseb in vrste konstrukcije. Lahko pa pazite tudi na konfiguracijo spalnic, še posebej, če iščete družinski šotor.

Koliko oseb lahko spi v šotoru?

V naši ponudbi lahko odkrijete šotore za kampiranje za 1 - 8 oseb.

Manjši šotori (za 2 - 3 osebe) imajo eno spalnico in so brez bivalnega prostora. To so praktični šotori, ki jih lahko enostavno postavite in pospravite. Običajno vključujejo majhen ločen prostor (predsoba), kjer lahko shranjujete svoje stvari in jih zaščitite pred roso ali močnim dežjem.

Nasprotno pa imajo družinski šotori (za 4 - 8 oseb) bivalni prostor in eno ali več ločenih spalnic. Ti modeli zagotavljajo več prostora, v nekaterih lahko celo stojite. Če želite višji nivo udobja, so družinski šotori idealna izbira.

Načini postavljanja šotora

Klasična struktura šotorov za kampiranje je s palicami za šotor. Šotor postavite tako, da vstavite palice v zunanjo ponjavo šotora. Prednosti te postavitve so boljše razmerje med kompaktnostjo in lahkoto šotora ter cenovna ugodnost. Slabost pa leži v času postavljanja, saj lahko traja nekoliko dlje kot pri ostalih strukturah.

Hitro postavljivi šotori oz. pop up šotori iz naše serije 2 Seconds se postavijo v trenutku. Njihov sistem zlaganja je prav tako hiter in vam prihrani čas, tudi pri pospravljanju vašega šotora. Prednost je seveda zelo hitra postavitev s sistemom pop up. Slabost pa je njihova nekompaktnost zaradi okrogle oblike starejših generacij 2 Seconds šotorov za kampiranje. Vendar je na voljo že nova verzija 2 Seconds Easy, ki so veliko bolj kompaktni in še lažji za zlaganje.

Novost med šotori za kampiranje so napihljivi šotori. Namesto palic so opremljeni z napihljivimi nosilci. Napihnete jih lahko samo z ročno tlačilko za šotore, saj je električna premočna in jih lahko poškoduje. Prednosti so enostavno postavljanje in večji bivalni prostor. Slabost pa predvsem predstavlja dejstvo, da zavzamejo več prostora kot drugi modeli šotorov.

Fresh & Black tehnologija

Ta inovacija, ki so jo razvile ekipe naše znamke za kampiranje Quechua, vam zagotavlja dober spanec v vašem šotoru. Fresh & Black šotori sestojio iz več vrst tkanin, vsaka s svojo značilnostjo.

Fresh tkanina odbija sončne žarke, da ohrani nižjo temperaturo v vašem šotoru (občutek -17 ° C v primerjavi z običajnim šotorom).

Black tkanina pa zagotavlja večjo temo v spalnici vašega šotora v vseh delih dneva. Kasnejša jutra in popoldanski dremeži že čakajo na vas!

Kaj pa strešni šotori?

Vse, kar ste pravkar prebrali, velja tudi za strešne šotore. Lahko izberete strešni šotor, ki združuje vse, kar Quechua najbolje zna: hitro in enostavno napihljivo strukturo in Fresh&Black tehnologijo z modelom MH900 strešnega šotora. Če imate raje bolj tradicionalno postavitev, vendar še vedno želite ostati hladni zjutraj, potem izberite MH500 strešni šotor za avto ali MH500 strešni šotor za kombi z Fresh&Black tehnologijo.