Pred nakupovanjem v naših fizičnih trgovinah vas vljudno naprošamo, da se seznanite z najnovejšim odlokom Vlade Republike Slovenije.

Spalne vreče za kampiranje

32 Izdelki Izdelkov

razporedi po

Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

Spalne vreče

V Decathlonu vedno najdete široko ponudbo spalnih vreč prilagojenih vsem vašim potrebam - tako za kampiranje, kot tudi šotorjenje. Lahko izbirate med izjemno udobnimi, lahkimi kompaktnimi vrečami. Za vse bolj ekstremne pohodnike, pa imamo na voljo spalne vreče tudi za najnižje temperature (Do 0 °C).

Spalne vreče za kampiranje Quechua

Za vaš kamp vam priporočamo, da izberete čim bolj udobno spalno vrečo. Če se na kampiranje odpravite z avtom, lahko brez zadržkov izberete debelejše, udobnejše spalne vreče. Raziščite tudi novo ponudbo vreč iz bombaža, ki poskrbijo za še bolj udoben spanec. Nekatere vreče lahko združite z zadrgo in ustvarite prijetno prenočišče za dva.

Forclaz spalne vreče za bivake

Za spanje v bivaku med trekingom priporočamo lahke in kompaktne spalne vreče. Večina takšnih vreč ima ti. obliko ""mumije"" - široka pri ramenih in ozka pri nogah. Ta oblika pomaga preprečiti izgubo toplote in je obenem kompaktna. Vse vreče lahko združite z zadrgo na levi ali desni strani.

Podloge za spalno vrečo Quechua in Forclaz

Podloge za spalne vreče vam ponujata še večjo stopnjo udobja in varnosti. Uporabite jih lahko v skupnih gorskih prenočiščih, ali pri uporabi izposojene vreče. Predlagamo, da izberete podlogo, ki je po velikosti čim bolj enaka vaši vreči.

Kako naj izberem pravo velikost?

Priporočamo izbiro spalne vreče glede na naslednje dejavnike:

- Vašo višino: Izbirate lahko med M, L in XL velikostjo, ali otroškimi velikosti za najmlajše pohodnike;

- Povprečno zunanjo temperaturo v kraju ker boste kampirali.