Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.

Odbojka

125 Izdelki Izdelkov

razporedi po


Vaš izdelek je dodan
Primerjaj izdelke (0/5)
Odpri
Ni izdelka za primerjavo
Vaše orodje za primerjavo je polno. Prosimo, odstranite izdelek.
Odstrani

ODBOJKA: OBLAČILA, ŽOGE IN DODATKI

Odbojka je ekipni šport, ki se je sprva pojavil leta 1895 v ZDA, pri nas pa se igra že približno 100 let. V Decathlonu najdete vse, kar potrebujete za igro odbojke. Odkrijte celotno ponudbo oblačil, ščitnikov za roke in kolena ter obutve na naši spletni strani in trgovinah.

BLAGOVNA ZNAMKA ALLSIX

Potencial odbojke, ki je še posebej razviden v sosednji Italiji, se počasi kaže po celem svetu. Decathlon je zato ustanovil svojo blagovno znamko popolnoma posvečeno tem športu. Odbojka je priljubljena pri milijonih po svetu - od navijačev, začetnikov in rekreativnih igralcev, do profesionalcev in svetovnih zvezd - zadovoljiti vse njihove potrebe je zelo zahtevna naloga, ampak ravno to nas poganja dalje. Naš cilj je opazovati, poslušati in prilagajati naše izdelke svojim uporabnikom. Ta cilj bomo dosegli s pomočjo svoje blagovne znamke ALLSIX. Svoje ime je znamka ALLSIX sestavila iz ideje o ekipi - beseda "ALL" odraža načelo ekipe pri odbojki, "SIX" pa šest posameznikov, ki to ekipo sestavljajo. Samo skupaj lahko ti igralci na tekmah dosegajo svoje cilje.

ODBOJKARSKE ŽOGE

Raziščite Decathlonovo ponudbo žog. Našli boste uradne odbojkarske žoge, žoge za U13 in mladinska tekmovanja ter rekreativne igralce. Ponujamo najboljše blagovne znamke žog: Allsix, Molten in Mikasa. Vse naše žoge so trpežne, kakovostne, lahke in omogočajo izjemen občutek ter nadzor.

OBLAČILA ZA ODBOJKO

Ponujamo široko izbiro odbojkarskih majic, puloverjev, hlač, obutve, spodnjega perila in nogavic. Oblačila znamke Allsix omogočajo maksimalno udobje, zračnost in trpežnost tkanine, ne da bi žrtvovali svobodo gibanja med igranjem, Uskladite majice hlače in nogavice v poljubnih barvah. Na voljo za otroke, moške in ženske.

OBLAČILA ZA ODBOJKO

Raziščite našo ponudbo odbojkarske obutve v najbližji trgovini Decathlon, ali preverite našo spletno ponudbo. Pri nas najdete odbojkarsko obutev za ženske, otroke in moške.

Decathlon nudi široko ponudbo odbojkarske obutve najboljših blagovnih znamk za otroke in odrasle: Allsix, Asics, Mizuno in Adidas. Našli boste visoko in nizko obutev, v velikostih od 37 do 48 za odrasle in 32 do 37 za otroke. Naša obutev nudi izjemno oblazinjenje, optimalno prileganje in izjemno majhno težo, kar jih naredi idealne za treninge in tekme. Zaradi napredne zasnove s poliuretansko peno so zelo udobne in bolje absorbirajo udarce.

ZAŠČITA ZA ODBOJKO

Preglejte Decathlonovo ponudbo zaščitne opreme za odbojko- Ščitniki za komolce in kolena preprečujejo poškodbe in vam nudijo varnost, udobje in trpežnost.