Nasvet za pripravo |
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,75 delež vode. Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice. |
Sestava |
Koruza, piškoti, koruzni kolač, koruzni gluten, mleti boiliji (koruza, pšenica, soja, niger semena), kurkuma (1 %). |
Analitične sestavine in vrednosti |
Surove beljakovine: 12 %. Surova maščoba: 5 %. Mineralna snov: 1 %. Surova vlakna: 0,5 %. Natrij: 0,13 %. |
Uradno ime |
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe. |
Številka dovoljenja |
NL 211366 |
Teža |
1 kg |