Nasvet za pripravo |
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,5 delež vode.
Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice. |
Sestava |
Koruza, 20 % peletov (pšenica, ribja moka, sojina moka, olje repne ogrščice, krvna moka in ribje olje), 20 % mletih boilijev (koruza, pšenica in soja). |
Analitične sestavine in vrednosti |
Surove beljakovine: 9,9 %. Surova maščoba: 5,5 %. Mineralna snov: 1,6 %. Surova vlakna: 2 %. Natrij: 0,1 %. |
Uradno ime |
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe. |
Številka dovoljenja |
NL 211366 |
Teža |
1 kg. Na voljo tudi 4,75 kg. |