INESIS Ref. 8626259 4247066

Putter INESIS HALF-MOON (za desničarje)

98,99 €
Z DDV
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala ta putter za udarce v loku.

PREDNOSTI

Anatomska oblika

Na voljo v 2 velikostih33" in 34".

Natančnost

Krog na vrhu palice in oznake za poravnavo pomagajo pri ciljanju.

Ergonomski prijem

Ploska oblika ročaja pomaga optimizirati položaj roke.

Kontakt z žogo

Vstavek TPU za občutek in lice, izdelano iz jekla.

Odpuščanje

Tehta 365 g in zagotavlja odlično stabilnost ob udarcu.

Spretnost

Vse palice Inesis so na voljo za desničarje in levičarje.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Značilnosti

Težišče: Toe Hang 30°.

Teža glave: 365 g. Lega: 70°

Naklon: 2,5°. Offset: 1/2 palice. Palica: KBS CT TOUR OEM za desničarje.Dolžina putterja (velikost 1): 33 palcev. Dolžina putterja (velikost 2): 34 palcev.

Poravnava

Za poravnavo smo črpali navdih na področjih, ki zahtevajo ekstremno natančnost. Hoteli smo zagotoviti, da se lahko vsi igralci enostavno in natančno postavijo. Poravnava je v popolni harmoniji z novimi oznakami na žogicah Inesis.

Material in zaključna obdelava

Naši putterji so izdelani iz treh delov: Telo je izdelano iz jekla SS 304, vstavek je iz TPU in pritrjene ploščice iz obdelanega jekla.

Ta vstavek je kombiniran z 0,5-mm jekleno ploščico, da bi dosegli odličen občutek in stik z žogico. Utori na vstavku so obdelani v loku za boljše kotaljenje.

Enako zaključno obdelavo iz niklja in kroma lahko najdete na palicah za napredne uporabnike (500) in izkušene uporabnike (900).

Ročaj

100-% gumijast ročaj je zasnovan za maksimalno udobje. Kombinirali smo dve teksturi za več udobja in trpežnosti. Zgornji del je gladek, razen dela, kjer je palec. Spodnji del je obdelan za boljši oprijem.

Ročaj (velikost 1): Teža: 98 g. D: 25,5 cm, V: 6 cm, Š: 3 cm. Ročaj (velikost 2): Teža: 140 g. D: 26,7 cm, V: 6 cm, Š: 3,5 mm.

Kaj pomeni toe hang putter?

Nanaša se na usmerjenost lica palice, ko je uravnotežena glede na os. Če je lice usmerjeno proti tlom, gre za "toe hang" putter. Ta tip ravnotežja je primeren za igralce, ki udarjajo bolj v loku. Obstaja več tipov putterjev "toe hang", tako v smislu oblike kot kota (od 10° to 90°). Izbrali smo kot 30°, ki ustreza tendenci večine igralcev, da gledajo malce tudi na žogico ob udarcu.

Kako izbrati pravo velikost putterja

Določili smo dve dolžini palic. S pomočjo te metode lahko doma z lahkoto izmerite svojo velikost.

DODAJ POVEZAVO - Velikost 1: če je razdalja od roke do tal manjša od 78,5 cm, izberite 33-palčni putter. - Velikost 2: če je razdalja od roke do tal manjša od 78,5 cm, izberite 34-palčni putter.

Kako izbrati putter glede na postavitev

Ko se postavite pred žogico, boste stali bližje ali bolj stran od nje.

Če je vaš pogled v liniji žogice ali neposredno nad njo, izberite putter z uravnoteženim licem; način, kako je ta putter uravnotežen, zagotavlja, da je lice stabilnejše ob udarcu.

Če sega vaš pogled za žogico, izberite tip "toe hang"; pot palice bo potekala bolj v obliki loka in bo lice palice ravnejše ob udarcu.

Video: "Kako določiti držo"

Da bi vam bilo lažje ugotoviti, ali gledate prek žogice ali v žogico, vam priporočamo ogled videa, ki smo ga pripravili za vas. Potrebovali boste le putter in pametni telefon.

Prevleka

Prevleka za palico je priložena.

Sestava

Sestava

Glava golf palice: 15.0% Termoplastični poliuretan, 5.0% Aluminij, 80.0% Nerjaveče jeklo; Gred: 100.0% Jeklo; Ročaj 1: 100.0% Lateks stiren butadien kavčuk; Torbica za kolo: 100.0% Poliester

TESTI IN GARANCIJA

Garancija

2 let(i)

Video