Naročila, ki vam ne ustrezajo, lahko vrnete v 30 dneh od dneva nakupa.
Chronopost

DOSTAVA V ROKU OD 3 DO 9 DNI

Ker vse naše izdelke dobavljamo iz tujine, lahko zaradi logističnih težav prihaja do zamude pri dostavi paketov!
Opravičujemo se vam za nastale nevšečnosti.

Pogoji dostave
DOSTAVA V 3 - 5 DELOVNIH DNEH**


standard

STANDARDNA NAROČILA

4.00 €*

Prevzem v trgovini: Brezplačno

standard

DOSTAVA KOLES IN SMUČI

4.99 €*

Prevzem v trgovini: Brezplačno

standard

PAKETI VEČJIH DIMENZIJ

20.00 €*

Prevzem v trgovini: Brezplačno

*Brezplačna dostava za naročila nad 50€. Velja samo za standardne pakete. Njihova teža je pod 30kg, dolžina paketa (oziroma najdaljša stranica) ne sme presegati 175cm, celotni obseg (obseg paketa + dolžina paketa) ne sme presegati 300cm.
*Za naročila 2 ali več koles se cena lahko razlikuje in je odvisna od celotne teže naročila.
*Paketi večjih dimenzij vključujejo naročila s skupno težo 30kg ali več oziroma presegajo dimenzije standardnega paketa. Cena dostave za naročila s skupno težo več kot 199kg je 40€, za naročila s skupno težo več kot 499kg je cena 65€.

**V primeru, da izdelki so na voljo v bližnjem skladišču, bodo dostavljeni v roku od 3 do 9 delovnih dni po obdelavi naročila. Za izdelke, ki se nahajajo v našem oddaljenem skladišču, je rok dostave od 10 do 20 dni.
**Če je blago na voljo v vaši lokalni trgovini, lahko izberete dostavo v trgovini in potem je rok dobave 2 do 4 delovne dni.


Paketno dostavo pošljemo prek dostavne službe DPD

Pomoč strankam DPD-a: +386 (0)1 513 23 00
Ponedjeljak - Petak 07:30 - 16:00

Već

Dodatne informacije


  • Pošiljke s težo nad 20 kg dostavna služba prevzema in dostavlja do pritličja zgradbe, ki se nahaja na naslovu prejemnika. Prejemnik mora dostavljavcu pomagati pri nakladanju in iztovarjanju.

  • Čas dostave fitnes naprav in posebnih pošiljk je vsaj 4 delovne dni.

  • Decathlon Ljubljana d.o.o. (»Decathlon« ali »Dobavitelj«) vse naročene izdelke dostavlja prek tretjih oseb – dostavne službe po svoji izbiri.

  • Rok dostave izdelkov in pričetek tega roka je pri sklepanju kupoprodajne pogodbe določen za vsak izdelek posebej. Kupec bo na naveden elektronski naslov prejel elektronsko sporočilo, kje lahko vidi status naročila (v pripravi, predano dostavni službi, dostavljeno ipd.).

  • Dobavitelj ima pravico do podaljšanja dostavnega roka, o čemer bo obvestil kupca.

  • V primeru, da dobavitelj ni določil roka dostave, je rok dostave 30 koledarskih dni in prične veljati od datuma po oddanem naročilu v spletni trgovini.

  • V primeru, da dobavitelj ne more spoštovati pogodbe, ker nima naročenih izdelkov, mora o tem obvestiti kupca in mu plačani znesek vrniti v 30 koledarskih dneh od datuma, do katerega je dobavitelj moral v skladu s pogodbo izpolniti svojo obveznost.
  • DECATHLON LJUBLJANA D.O.O. IN NAŠA DOSTAVNA SLUŽBA DPD VAS BO OBVESTILA O STATUSU VAŠEGA NAROČILA.


    Prek SMS-a