Novost: naročila Click&Collect iz skladišča lahko sedaj plačate tudi po povzetju v trgovini. Plačilo je možno le z bančno kartico.
Chronopost

DOSTAVA V ROKU OD 3 DO 9 DNI

Ker vse naše izdelke dobavljamo iz tujine, lahko zaradi logističnih težav prihaja do zamude pri dostavi paketov!
Opravičujemo se vam za nastale nevšečnosti.

Pogoji dostave


CENA DOSTAVE

4 €*

ROK ZA DOSTAVO

3–9 DELOVNIH DNI**

DNEVI DOSTAVE

P T S Č P S N
*Brezplačna dostava za naročila nad 50€. Ne velja za pakete večjih dimenzij.
*Za pakete večjih dimenzij je cena dostave 20€
*Za kolesa je cena dostave 4.99€

**V primeru, da izdelki so na voljo v bližnjem skladišču, bodo dostavljeni v roku od 3 do 9 delovnih dni po obdelavi naročila. Za izdelke, ki se nahajajo v našem oddaljenem skladišču, je rok dostave od 10 do 20 dni.
**Če je blago na voljo v vaši lokalni trgovini, lahko izberete dostavo v trgovini in potem je rok dobave 2 do 4 delovne dni.

Dodatne informacije


  • Pošiljke s težo nad 20 kg dostavna služba prevzema in dostavlja do pritličja zgradbe, ki se nahaja na naslovu prejemnika. Prejemnik mora dostavljavcu pomagati pri nakladanju in iztovarjanju.

  • Čas dostave fitnes naprav in posebnih pošiljk je vsaj 4 delovne dni.

  • Decathlon Ljubljana d.o.o. (»Decathlon« ali »Dobavitelj«) vse naročene izdelke dostavlja prek tretjih oseb – dostavne službe po svoji izbiri.

  • Rok dostave izdelkov in pričetek tega roka je pri sklepanju kupoprodajne pogodbe določen za vsak izdelek posebej. Kupec bo na naveden elektronski naslov prejel elektronsko sporočilo, kje lahko vidi status naročila (v pripravi, predano dostavni službi, dostavljeno ipd.).

  • Dobavitelj ima pravico do podaljšanja dostavnega roka, o čemer bo obvestil kupca.

  • V primeru, da dobavitelj ni določil roka dostave, je rok dostave 30 koledarskih dni in prične veljati od datuma po oddanem naročilu v spletni trgovini.

  • V primeru, da dobavitelj ne more spoštovati pogodbe, ker nima naročenih izdelkov, mora o tem obvestiti kupca in mu plačani znesek vrniti v 30 koledarskih dneh od datuma, do katerega je dobavitelj moral v skladu s pogodbo izpolniti svojo obveznost.
  • DECATHLON LJUBLJANA D.O.O. IN NAŠA DOSTAVNA SLUŽBA DPD VAS BO OBVESTILA O STATUSU VAŠEGA NAROČILA.


    Prek SMS-a