Nasvet za pripravo |
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,75 delež vode. Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice. |
Sestava |
Pekovski izdleki, koruza, mešanica začimb za medenjake (10 %) (cimet, janež, klinčki, štiri začimbe, komarček, muškatni orešček), arašidi.
Dodatki: aroma vanilije in karamele (0,36 %). |
Analitične sestavine in vrednosti |
Surove beljakovine: 12,4 %. Surova maščoba: 11,2 %. Mineralna snov: 2,7 %. Surove vlaknine: 3 %. Natrij: 0,4 %. |
Uradno ime |
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe. |
Identifikacijska številka |
484 324 934 000 21 |
Teža |
1 kg |