PERFLY Ref. 8573936 2920192

Lopar za skvoš Speed 115

99,99 €
Z DDV
Barva: ČRNA / ORANŽNA
  • ČRNA / ORANŽNA
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Lopar je zasnovan za redne ali napredne igralce skvoša.

PREDNOSTI

Moč

Vzorec strun 14x16 se prilagodi na 16x16, če potrebujete boljšo natančnost.

Odpuščanje

Večja glava loparja dopušča večino udarcev izven središča.

Uporaba

115 g (teža okvirja) in 350 mm nevtralno ravnotežje (nenapeto)

Stabilnost

Hibridna oblika okvirja.

Instructions


TEHNIČNE INFORMACIJE

Tehnologija HIBRIDEN OKVIR

Hibridna oblika tega loparja zagotavlja dodatno stabilnost za izboljšano udarjanje.

Tehnologija MOČEN KARBON

Japonska karbonska vlakna so najbolj toga vlakna, ki so trenutno na voljo na tržišču. Dodatna obdelava ga naredi še bolj vidnega.

Tehnologija Ojačan karbonski vrat

Ročaj loparja PERFLY SPEED 115 ustvarja dodatno moč v primerjavi s tradicionalnim ročajem.

Tehnologija KONKAVNA OBLIKA

Pridobite več moči in vzdržljivosti, ne da bi se odrekli nadzoru.Razširjen ovalni del glave loparja daje moč in nadzor.Ta del naredi vaš lopar tudi bolj odporen na udarce ob steno.

Tehnologija DVOJNI VZOREC STRUN

Tehnologija DUAL STRING VATTERN vam omogoča, da prilagodite vzorec strun, da izboljšate svojo igro.S to novo tehnologijo lahko izbirate med ravnim vzorcem strun za močno igro ali pahljačastim vzorcem strun za optimizacijo nadzora žoge.↲Vzorec ravnih strun bo koristil igralcem, ki iščejo moč in optimalen občutek.↲Gostejši vzorec v obliki pahljače bo koristil igralcem, ki iščejo nadzor.

Tehnologija Lahka zasnova

Ta koncept naredi lopar lažji in tako omogoča lažje rokovanje z njim.

Tehnologija Oprijemljiv grip

Elastomerni poliuretan zagotavlja odlično razmerje med oprijemom in vpijanjem vlage.Njegova gladka prevleka zagotavlja boljši oprijem za natančnejši občutek.

Teža okvirja: 115 g

Okvir loparja tehta samo 115 g, kar omogoča enostavno udarjanje.

Lopar je primeren za izkušene igralce.

Težišče = 350 mm (brez strune)

Nevtralno težišče (350 mm) zagotavlja moč za pospešitev igre.

Velikost glave: 470 cm²

Velikost glave 470 cm² in širša oblika glave vam omogočata izvajanje udarcev nekoliko izven središča.↲Lopar je zelo toleranten.

Glava je daljša, kar pomeni, da so tudi strune daljše, tako da ima PERFLY SPEED 115 več moči - kot nalašč za napredne igralce.

Vzorec strun = 14 x 16 ali 16 x 16

Revolucionarni vzorec strun vam omogoča, da izberete svoj, glede na vaš stil igranja.14 x 16 za igralce, ki iščejo največjo moč in optimalen občutek.↲​16 x 16 za igralce, ki iščejo nadzor.Ta gost vzorec strun je bolj tog in zagotavlja boljši nadzor žoge.

Zasnova

Ta agresiven lopar je odličen za izkušene igralce, ki si želijo moč in hitrost.

Sestava

Sestava

Okvir loparja: 55.0% Karbonska vlakna, 45.0% Smola; Ročaj 1: 100.0% Poliuretan; Strune za loparje: 100.0% Poliamid; Ščitnik glave loparja: 100.0% Poliamid; Dno ročaja loparja: 100.0% Poliamid

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Izdelek so naši tehnični partnerji testirali v naših tehničnih centrih. Izdelek je testirala Camille Serme (številka 5 na svetovni lestvici PSA). PERFLY SPEED 115 je bil zasnovan za najzahtevnejše igralce skvoša. PERFLY SPEED 115 so med testiranjem primerjali z najboljšimi izdelki na trgu.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Camille Serme, 5. mesto na svetu (razvrstitev PSA - november 2021)↲Mélissa Alves, 21. mesto na svetu (vrstica PSA - november 2021)↲Fayrouz Aboelkheir (rojena leta 2006), 1.mesto v mlajši kateg. v Egiptu in že v PSA TOP 80 (lestvica PSA - november 2021)↲Robert Downer, 78. mesto na svetu (lestvica PSA - november 2021)↲Mats Raemen, 3. mesto v Belgiji leta 2021