QUECHUA Ref. 8677755 4447285

Temno moder kenguru za malčke MH500

79,99 €
68,99 €
-13%
Z DDV
Barva: MODRA
  • MODRA
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Kenguru je zasnovan, da vam pomaga pri vsakdanjem življenju in omogoči sprehode z vašim malčkom.

PREDNOSTI

Anatomska oblika

Prilagodljiva višina kenguruja in naslona. Dva nosilna položaja spredaj in zadaj

Lahkost uporabe

Samo bistvene prilagoditve.

Lahkost

Samo 670 g. Je kompakten in lahko ga zložite na dnu nahrbtnika.

Udobje nošenja

Oblazinjene naramnice in hrbtni del za večje udobje.

Žepi

Velik žep za plenice, robčke in prigrizke, žep za stekleničko, žep za telefon.

Zaščita pred soncem

Kapuco z zaščito pred UV-žarki pripnete na naramnice. Zaščita v rahlem dežju.

Prezračevanje

Zračen mrežast hrbtni del.

Optimalen položaj

Narejen za fiziologijo malčkov: zaobljen hrbet in kolena pod zadnjico.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Kdo je sodeloval pri zasnovi kenguruja?

Pri znamki Quechua imamo tehnično znanje o nahrbtnikih.

Da bi povečali svoje strokovno znanje in razvili kenguruja, smo združili moči s strokovnjaki za fiziologijo malčkov − inštruktorjem nošenja malčkov, babico, fizioterapevtko, osteopatom. Zahvaljujoč njihovemu sodelovanju in naši skupnosti staršev pustolovcev smo lahko skupaj z našim centrom za raziskave in razvoj potrdili oznako ergonomskega položaja, ki zagotavlja udobje za vas in vašega malčka.

Varnostni standardi

Oznaka NF je skladna z varnostnimi zahtevami NF EN 13209-2:

prilagodljivi kenguru za malčke. Pri prvi uporabi priporočamo, da vam ga nekdo pomaga obleči ali pa to storite na varnem območju. Odločili smo se za uporabo dvetočkovne zaponke za pas, tako da jo lahko odprete samo z eno roko.

Kenguru ima varnostno podporo v primeru, da je nepravilno zaprt (ko ga zapnete, morate slišati klik) z elastičnim trakom spodaj.

NavodilaPred uporabo pozorno preberite navodila za uporabo. Oglejte si posnetke, ki jih je oblikoval usposobljen inštruktor (QR kodo najdete na škatli).

Kaj je fiziološko nošenje?

Čas je, da poskrbite za koristnen razvoj malčka. Kenguru upošteva položaj in obliko telesa malčka ter položaj staršev.

Zagotavlja varnost: fizično (ni nevarnosti padca) in dihalno (glava ni preveč stisnjena ob starša). Skrbi za udobje malčka in staršev. Upošteva razvoj malčka (motorični razvoj, starost, velikost itd.). Predvsem pa predstavlja sredstvo za gibanje po vseh terenih že od malih nog.

Dva položaja nošenja

Kenguru ima dva ergonomska položaja, potrjena s strani zdravstvenih strokovnjakov:

spredaj obrnjen proti staršu, od 9. meseca naprej ali ko zna vaš malček sam sedeti (upoštevajoč naravno razdaljo med boki) ter na hrbtu, od takrat, ko bi lahko njihova teža porušila vaše ravnotežje in do 15 kg (standardizirano).

Po priporočilu našega partnerskega inštruktorja za nošenje malčkov smo umaknili položaj, ko malček spredaj gleda naprej, saj ni fiziološki in zato ni priporočljiv za malčke.

Kako pravilno namestiti malčka? Ergonomska drža

Njihova kolena so upognjena najmanj na isto višino kot zadnjica. Njihova medenica je nagnjena in poravnana z rameni. Njihov hrbet je rahlo zaobljen (izogibajte se stiskanju glave proti staršu). Njihova glava je obrnjena na stran za lažje dihanje.

Malček je postavljen na višino, pri kateri pas ni pritrjen na boke, temveč na potrebni višini, da lahko poljubite čelo tako, da samo spustite glavo.

Enostavna prilagoditev

Poskušali smo zmanjšati število prilagoditev, da bi čim bolj poenostavili uporabo našega kenguruja. En trak za prilagajanje pasu (s snemljivo penasto ojačitvijo za večje udobje). En trak za prilagoditev obeh naramnic. Dva kavlja in zložljiv naslon za glavo z nastavitvijo višine kenguruja (ki naj sega na zadnji del vratu vašega malčka). Hrbtni/prsni pas kot povezava dveh naramnic. Dve zaponki z naslonom za palec.

Pametno shranjevanje

Da bi poskrbeli za samostojno hojo z malčkom brez dodatne torbe, smo na kenguru namestili: en velik zaprt žep za plenice, robčke in malico, kavelj za pritrditev ključev, en zgornji žep z elastiko za otroški klobuk, eno držalo za stekleničko za hranjenje, en žep za telefon. Ima tudi pameten dodatek: dva snemljiva slinčka iz organsko pridelanega bombaža (z vodoodporno zunanjo/notranjo stranjo, če malček žveči trakove), enostavna za pranje.

Poreklo naših kengurujev

Izdelek smo zasnovali v mednarodnem centru za oblikovanje ob vznožju Mont Blanca v Franciji, proizvedli pa so ga naši dobavitelji v Vietnamu in na Kitajskem. Te partnerji imajo prave izkušnje pri proizvodnji naših izdelkov in z njimi tesno sodelujemo. To razmerje in zaupanje našim partnerjem omogoča, da ustvarimo kakovostne tehnične izdelke.

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 20.0% Bombaž, 80.0% Poliester; Torbica za kolo: 100.0% Poliester

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - ZELO ZMEREN PROGRAM. NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - ZELO ZMEREN PROGRAM.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
NE SUšITI V SUšILNEM STROJU. NE SUšITI V SUšILNEM STROJU.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

Nasveti za shranjevanje

Izdelek hranite v čistem in suhem prostoru.

Omejitve glede uporabe

Od 9 mesecev do 15 kg.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Pri oblikovanju končnega izdelka so nam pomagali naši malčki in naša skupnost staršev, ki so izdelek testirali in nam pomagali pri različnih prototipih. Izvedli smo tudi: morfološke preizkuse z več kot 40 malčki od 9 mesecev do 15 kg z mamo ali očetom, funkcionalne terenske preizkuse, podaljšane preizkuse trpežnosti izdelka itd. Nič ni bilo prepuščeno naključju, da bi zagotovili najboljše sprehode z vašim malčkom.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Naši tehnični partnerji, ki jih sestavljajo inštruktor za nošenje malčkov, babica, fizioterapevt in osteopat, so nas podprli na vsaki razvojni stopnji, da bi nam pomagali pri najboljši izbiri (materiali, oblika, prilagoditve, položaji) in zagotovili največje udobje za vašega malčka (fiziološki položaj) in vaš hrbet.

Video