QUECHUA Ref. 8600278 4102164

Modri in koralni pohodniški čevlji z vezalkami MH100 za otroke

9,99 €
Z DDV
Barva: MODRA / ROZA
  • MODRA / ROZA
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Čevlji so zasnovani za pohode po enostavnih poteh.

PREDNOSTI

Lahkost

Čevelj v velikosti 34,5 tehta 224g.

Oprijem

Zareze zaradi oblike in globine (3 mm) zagotavljajo oprijem na vseh terenih.

Oblazinjenost

Posebno oblazinjenje pete za večje udobje in obstojnost.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Oprijem podplata

Oprijem podplata je certificiran. Obutev pridobi to oznako, če prestane laboratorijske preizkuse, s katerimi določamo stopnjo oprijema (v tem primeru 0,6) na različnih podlagah (gladki, grobi, suhi, mokri). Da bi potrdili preizkuse, kakovost podplatov skupina otrok potrdi še na terenu v gorah.

Izbor velikosti

Za pohode za otroka izberite eno velikost večje čevlje od običajne. Tako boste poskrbeli za udobno spuščanje in preprečili tiščanje prstov ob prednji del čevljev. Namig: postrizite nohte na nogah in pred spustom preverite, ali so vezalke ali trak na ježek dobro zategnjeni ter tako preprečite drsenje stopal v čevljih.

Nasveti pri nakupu

Otrok naj oba čevlja stoje pomeri skupaj z nogavicami, ki jih uporablja med pohodi. Pozorni bodite na dve točki udobja: spodnji del pete in sprednji del stopala pri spuščanju. Med pomerjanjem ne smejo čevlji otroka nikjer tiščati. Otrok naj čevlje na prvih pohodih začne uporabljati postopoma, da jih razhodi. Na spletni strani lahko natisnete merilni trak in z njim izmerite dolžino stopala: https://pdfcoffee.com/pedimetreuepdf-pdf-free.html

Odstranljivi vložki

Odstranljivi vložki omogočajo hitro sušenje. Vložke lahko zamenjate z ortopedskimi vložki.

Zasnova izdelka: naše strokovno znanje

Globalni oblikovalski center znamke Quechua ima sedež v Passyju, ob vznožju gore Mont Blanc v francoskem departmaju Haute-Savoie. Ta lokacija predstavlja odlično mesto za zbiranje naših ekip (oblikovalcev, vodji izdelkov, inženirjev itd.) ter ljubiteljev športov na prostem. Odlično za oblikovanje naših izdelkov za pohodništvo in nudenje našega strokovnega znanja.

Sestava

Sestava

Zunanji podplat: 100.0% Stiren butadien stiren; Zgornji del: 50.0% Poliuretan, 50.0% Poliester; Vložek: 50.0% Etilen vinil acetat, 50.0% Poliester

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C. ROčNO PRANJE. - NAJVIšJA TEMPERATURA 40 °C.

Nasveti za shranjevanje

Hranite jih v suhem in zračnem prostoru.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Pri zasnovi naših izdelkov znamke Quechua prispeva tudi naš Decathlonov laboratorij Sportslab, ki se nahaja v Lillu. Združuje štiri teme, ki pokrivajo različna področja in tehnološka orodja: obliko postave (še posebej 3D-analiza), gibanje, toplotno zaščito (s štirimi klimatskimi komorami) in občutenje.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Da bi izpolnili vaše zahteve, izdelke znamke Quechua preizkušamo v gorah pri pogojih, na katere boste naleteli med pohodi. Sarah, naša inženirka za preizkuse na terenu, ter ekipa otrok izdelke preizkušajo dokler jih ne ponudimo v trgovinah.