INESIS Ref. 8576348 2990222

Mornarsko modra dežna jakna za golf RW500 za otroke

49,99 €
Z DDV
Barva: MODRA
  • MODRA
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala to jakno, da lahko mladi golfisti igrajo golf v dežju več ur.

PREDNOSTI

Raven hrupa

Material ne pozvroča hrupa med nošenjem.

Svoboda giba

Neovirano gibanje po zaslugi kroja, zasnovanega za otroke.

Vodoodporen

Vodoodporen material, da ostanete suhi do 4 ure.

Prezračnost

Zračen material jakne vas ohranja suhe, ne da bi vam bilo ob tem vroče.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Sophie, produktni vodja, predstavi jakno

"Če igrate golf ure v dežju, verjetno tekmujete. Želeli smo izdelati oblačila, zaradi katerih boste pozabili na dež, ko igrate. Dežna oblačila so zasnovana, da zagotovijo vsem golfistom standarde, ki jih pričakujejo napredni golfisti. Vse izhaja iz dela naših oblikovalcev. Ta jakna je lepa, prijetna in elegantna. Je več kot le zaščita pred dežjem: omogoča vam, da neovirano igrate tudi v dežju. Zelo sem ponosna nanjo."

Naša ekipa oblikovalcev predstavi zgodbo vodoodporne jakne

"Jakno smo zasnovali v sodelovanju z Decathlonovimi strokovnjaki za vodoodporne izdelke," Sophie, produktni vodja. Rezultat je vodoodporna in vodoodbojna jakna, ki vam omogoča igro v dežju do štirih ur, ne da bi bili mokri, saj ima dva sloja materiala. Zasnova vas ščiti tudi pred nalivi: "Manj je delov, iz katerih je izdelan izdelek, bolj je vodoodporen," Ludivine, proizvodna inženirka.

Jakna je zasnovana tako za dež kot za vaše udobje

Ovratnik je na zadnji strani visok in ima zaščitno zadrgo, kar pomeni, da se boste sklanjali brez težav. Dolžina jakne vam omogoča ohraniti popolno svobodo gibanja. Zašiti rokavi in elastika ter zapenjalni trak na dnu rokavov pomenijo, da boste na jakno pozabili. Notranji material se ne sprijema z oblačili in tako zagotavlja več udobja in svobode gibanja.

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 100.0% Poliester; Membrana: 100.0% Poliuretan

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - ZELO ZMEREN PROGRAM. NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - ZELO ZMEREN PROGRAM.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
MOžNO JE SUšENJE V SUšILNEM STROJU. NIZKA TEMPERATURA, NAJVIšJA TEMPERATURA IZPUšNEGA ZRAKA V BOBNU 60 °C. MOžNO JE SUšENJE V SUšILNEM STROJU. NIZKA TEMPERATURA, NAJVIšJA TEMPERATURA IZPUšNEGA ZRAKA V BOBNU 60 °C.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Jakna Junior uporablja 2,5-l tkanino z membrano, njena vodoodpornost pa znaša 5000 mm. Na vse šive je nalepljen trak, zaradi česar so vodotesni. Zračnost je < 6 RET, zato je material izjemno zračen, saj ni tretje plasti membrane.

Garancija

2 let(i)