INESIS Ref. 8576203 2964979

Mornarsko modre dežne hlače za golf RW500 za otroke

49,99 €
Z DDV
Barva: MODRA
  • MODRA
Vodič velikosti Moja velikost je:
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Naša ekipa oblikovalcev je zasnovala te hlače, da lahko mladi golfisti igrajo golf v dežju več ur.

PREDNOSTI

Raven hrupa

Material ne pozvroča hrupa med nošenjem.

Lahkost

Po zaslugi drugega sloja lahkega materiala boste pozabili, da jih nosite.

Svoboda giba

Neovirano gibanje po zaslugi kroja, zasnovanega za otroke.

Vodoodporen

Vodoodporen material, da ostanete suhi do 4 ure.

Prezračnost

Zračne hlače vas bodo ohranjale suhe, ne da bi zadrževale toploto.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Sophie, produktni vodja, predstavi nadhlače za golf

"Dež lahko golfiste resnično zmede. Želeli smo zasnovati hlače, v katerih boste lahko osredotočeno igrali tudi v dežju. V procesu zasnove je sodelovala celotna ekipa. Ideja je bila, da zasnujemo hlače, ki bi bile vodoodporne, vendar bi upoštevale tudi zahteve in pričakovanja golfistov. Lahko sem izhajala iz lastnih izkušenj, ko smo sprejemali odločitve glede zasnove. Končni rezultat je enostaven, športen in eleganten."

Naša ekipa oblikovalcev predstavi zgodbo vodoodpornih hlač

"Hlače smo zasnovali v sodelovanju z Decathlonovimi strokovnjaki za vodoodporne izdelke," Sophie, produktni vodja. Rezultat so vodoodbojne in vodoodporne hlače, ki omogočajo igro do štirih ur, ne da bi vas premočilo. Zasnova vas ščiti tudi pred nalivi: "Manj je delov, iz katerih je izdelan izdelek, bolj je vodoodporen," Ludivine, proizvodna inženirka.

Lea, naša oblikovalka, predstavi hlače, ki so zasnovane tako za dež kot tudi vaše udobje

Nihče ne želi golfa igrati v smučarskih hlačah. Je šport, ki zahteva veliko gibanja. Izbira komponente zagotavlja bolj prilegajoč se kroj in udobje, tudi če so hlače zasnovane kot nadhlače. Prilegajoč kroj zagotavlja neovirano gibanje." In za še več udobja boste našli na koncu hlačnice tudi trak na ježek: to vam omogoča slačenje hlač, ne da bi se morali sezuti,"

Vzdrževanje dežnih oblačil

Da bi lahko uživali v vodoodbojnih in vodoodpornih lastnostih oblačil karseda dolgo, vam priporočamo, da ostanke blata očistite z vodo in jih perete v pralnem stroju le, ko je to zares potrebno. Temeljito jih sperite in pustite, da se posušijo. Da bi obnovili vodoodbojnost materiala, lahko že suho oblačilo posušite še v sušilnem stroju na kratkem programu za sintetiko.

Sestava

Sestava

Glavna tkanina: 100.0% Poliester; Membrana: 100.0% Poliuretan

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - ZELO ZMEREN PROGRAM. NAJVIšJA TEMPERATURA PRANJA JE 30 °C. - ZELO ZMEREN PROGRAM.
BELJENJE JE IZKLJUčENO. BELJENJE JE IZKLJUčENO.
MOžNO JE SUšENJE V SUšILNEM STROJU. NIZKA TEMPERATURA, NAJVIšJA TEMPERATURA IZPUšNEGA ZRAKA V BOBNU 60 °C. MOžNO JE SUšENJE V SUšILNEM STROJU. NIZKA TEMPERATURA, NAJVIšJA TEMPERATURA IZPUšNEGA ZRAKA V BOBNU 60 °C.
NE LIKATI. NE LIKATI.
NE čISTITE NA SUHO. NE čISTITE NA SUHO.

TESTI IN GARANCIJA

Garancija

2 let(i)