FORCLAZ Ref. 8605111 4150844

Polnilna radijska postaja WT900 WP (10 km)

89,99 €
Z DDV
Barva: ZELENA
  • ZELENA
Ni na voljo na spletu

Razpoložljivost v trgovinah

Radijska postaja je zasnovana za prosto komuniciranje na kratki razdalji (največ 10 km na odprtem terenu) med pohodi ali trekingom v gorah.

PREDNOSTI

Avtonomija

Delovanje baterije: 13 ur. Tri baterije HR03-AAA (priložene). Polnljiva prek USB.

Kompatibilnost

Združljiva je s postajami PMR 446 MHz. Deluje tudi na baterije.

Lahkost uporabe

Intuitiven meni. Zaslon z osvetlitvijo. Gumb za vklop in prilagoditev glasnosti.

Večnamenskost

16 kanalov in 121 podkanalov (CTCSS in DCS). VOX. Daljinski mikrofon.

Razpon

Največji domet na odprtem: 10 km. DAS: 0,978 W/kg (glava), 1,627 W/kg (roka).

Vzdržljivost

Ohišje in zaslon sta odporna na udarce in padce.

Vodoodporen

Odporna na dež (IPX4).

TEHNIČNE INFORMACIJE

Pomembno: vpliv COVID-19 na baterije

Zaradi pandemije COVID-19 so časi dostave in skladiščenja daljši. Posledično so lahko baterije NiMH v radijski postaji ob nakupu bolj ali manj prazne (20 % naravnega samopraznjenja na mesec). To pomeni, da ima vaša radijska postaja morda neobičajno življenjsko dobo baterije. Priporočamo, da napravo popolnoma napolnite/izpraznite (8 do 16 ur polnjenja), preden jo ponovno napolnite.

Prosimo, sprejmite naše opravičilo.

Domet

Največja razdalja na odprtem terenu: 10 km.Domet optimizirate tako, da na namišljeni črti med dvema napravama poskrbite za čim manj ovir (vključno z uporabniki radijskih postaj).

Kanali in podkanali

16 standardnih nekodiranih kanalov PMR 446 MHz in

121 osebnih podkanalov (38 CTCSS in 83 DCS). Ni omejitve števila radijskih postaj, ki lahko oddajajo na isti frekvenci. Za vprašanja in nasvete se obrnite na spletno stran za podporo DECATHLON na naslednjem naslovu:

www.supportdecathlon.com/languages

Zmogljivost

Radijska postaja WT900 ima 13 ur delovanja baterije s priloženimi baterijami AAA NiMH 800 mAh. Ta življenjska doba baterije velja v naslednji konfiguraciji:

90 % v stanju pripravljenosti, 5 % za oddajanje in 5 % za sprejem.

Mere

187 x 63 x 29 mm (z anteno, brez sponke). 73-mm trda antena.

Dodatki

2 prostoročni slušalki. 1 USB polnilni kabel z dvojnim izhodom. 2 vrvici. 2 daljinska mikrofona. 1 škatla za shranjevanje.

Sestava

Sestava

Kovinska struktura: 5.0% Silikon, 80.0% Akrilonitril butadien stiren, 5.0% Polimetil metakrilat, 10.0% Termoplastični poliuretanski poliester; Elektronsko vezje: 100.0% PCBA; Baterija: 100.0% Baterija za polnjenje NiMH; Glavni material: 5.0% Poliamid, 90.0% Etilen vinil acetat, 5.0% Nerjaveče jeklo

Nasveti za shranjevanje in vzdrževanje

Nasveti za shranjevanje

Pred daljšim shranjevanjem baterijo do konca napolnite in jo odstranite iz naprave. Izdelek hranite v suhem prostoru, ki ni neposredno izpostavljen sončni svetlobi.

TESTI IN GARANCIJA

Testi

Decathlonove izdelke testirajo skupine uporabnikov pri dejanskih pogojih, za katere so bili zasnovani. Vse preizkuse izvajajo in nadzorujejo inženirji, ki predano sledijo svojemu poslanstvu. Vodje izdelkov, inženirji in celotna tekaška ekipa rezultate teh preizkusov uporabijo za razvijanje, ustvarjanje in oblikovanje tehnično dovršenih izdelkov, ki zadovoljijo potrebe naših tekačev.

Garancija

2 let(i)

Odobril

Naši navdušenci nas spremljajo prek naše platforme na naši spletni strani. Odkrijte treking, najemite svojo opremo in odkrijte naše izdelke in naše nasvete na naši spletni strani.

Video