Skrij filtre
Filtri 0
Razvrsti po :
Filtri 0
Katran za divje svinje (5 kg)
  • Katran za divje svinje (5 kg)
Katran za divje svinje (5 kg)

VITEX

3917652

Katran za divje svinje (5 kg)

19,99 €
Z davkom
  • Katran za divje svinje (5 kg)
Katran za divje svinje (5 kg)
Ni na voljo prek spleta

Razpoložljivost v trgovinah

Katran je zasnovan, da poskrbi za večjo privlačnost mesta, kjer se valjajo divje svinje ter skrbi za odstranjevanje zunanjih parazitov.

PREDNOSTI

Sprejemljivost

Sprejemljivost

Naravni vonj privlači divje svinje in jelene.
Kapaciteta

Kapaciteta

5-kilogramsko vedro, ki ga lahko zaprete.
Sestava

Sestava

Izdelan je z destiliranjem borovega lesa.

TEHNIČNE INFORMACIJE

Priporočilo za nanašanje

Pred nanosom borove smole pridobite dovoljenje lastnika dreves. Izberite drevo z majhno vrednostjo z obsegom najmanj 20 cm. Odrežite spodnje veje do višine približno enega metra. V deblo naredite več vodoravnih 1 do 2 cm dolgih zarez. Nanesite katran od zgoraj navzdol, da drsi po deblu.

Priporočilo za nanašenja poleti in pozimi

Vedro z borovo smolo je podobno pasti in omogoča enostavno nanašanje pri poletnih temperaturah. Pozimi se lahko strdi, zato priporočamo, da en dan pred uporabo vedro postavite na temperaturo 20 °C ali pa ga eno uro pred uporabo postavite v vročo vodo.

Priporočila

Izdelka ne izpostavljajte vročini. Hranite ga izven dosega otrok. Izdelek umaknite od hrane in pijače. Med uporabo izdelka ne jejte, pijte ali kadite. Embalažo hranite pokončno in jo dobro zaprite. Izdelek hranite na suhem in zračnem mestu in preprečite zmrzovanje. Po uporabi zaprite embalažo. Izogibajte se stiku z očmi in kožo. Med uporabo izdelka nosite rokavice. Embalaže ne uporabite ponovno. Pri zadnji uporabi embalažo temeljito izpraznite.