Nasvet za pripravo |
Ekipa znamke Caperlan priporoča, da uporabite 2 deleža vabe na 0,75 delež vode. Za najboljše rezultate morate vabo zmočiti dvakrat. Da zmočite vabo, v vedru na vabo zlijte 3/4 potrebne vode. Dobro premešajte, da poskrbite, da delci v vabi vpijejo dovolj vode. Vabo pustite 15 minut, nato pa na njo zlijte preostanek vode, da ustvarite dovolj mokro snov, da lahko iz nje oblikujete kroglice. |
Sestava |
Krušne drobtine, PV1 (pšenica, melasa), sir (10 %), arašidi, proso (10 %), koruza. |
Analitične sestavine in vrednosti |
Surove beljakovine: 14,7 %. Surova maščoba: 6 %. Mineralna snov: 16,7 %. Surove vlaknine: 2,4 %. Natrij: 4,4 %. |
Uradno ime |
Prehranski dodatek za ciprinidne ribe. |
Identifikacijska številka |
484 324 934 000 21 |
Teža |
1 kg |